Sommarjobba som skadereglerare på ett välkänt försäkringsbolag i Malmö!

Sommarjobba som skadereglerare på ett välkänt försäkringsbolag i Malmö!

Söker du ett sommarjobb i en fartfylld miljö där du ger den bästa servicen till kunderna samtidigt som du arbetar mycket administrativt? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett ledande nordiskt försäkringsbolag med sammanlagt cirka 3900 medarbetare i Norge, Sverige, Danmark och de baltiska länderna. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner. Det är ett familjärt bolag med kontor i centrala Malmö.

Som skadereglerare kommer dina huvudarbetsuppgifter vara att inhämta och utvärdera information samt fastställa orsaken till skadan som har uppstått. Du kommer även ta ställning till huruvida skadan skall ersättas enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med kundkontakt via just telefon. Rollen förutsätter att du har ett stort engagemang och du kommer få axla rollen som en problemlösare för företaget.

Vi ser gärna att du som student kan jobba 16 timmar/vecka under terminerna och tjänsten innebär också heltidsarbete under sommarmånaderna juni till augusti där du kommer arbeta sedvanliga kontorstider måndag till fredag. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är driven, engagerad och trivs i en social roll där god kommunikation är av största vikt.

För att trivas i tjänsten bör du:

- Ha erfarenhet av administration och service sedan tidigare.
- Kunna arbeta effektivt och mot uppsatta mål.
- Vara lösningsorienterad, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga.
- Ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som skadereglerare.

Låter detta som tjänsten för dig? Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Skadereglerare, Försäkringar, Administrativt, Malmö, Kundbemötande

Sökord: Skadereglerare, Försäkringar, Administrativt, Malmö, Kundbemötande
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se