Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommar- och extrajobb som truckförare i Malmö - för studenter!

Ansök nu
Vi söker dig som känner att du har extra tid för arbete vid sidan av dina studier och vill ha ett arbeta inom lager. Har du truckbehörighet B3 (skjutstativ) och trivs med ett fysiskt och varierande arbete? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksam inom mat- och tillskottsindustrin och arbetar med att tillverka och tillhandahålla nyttiga och proteinberikade produkter. På lagret som är placerat i Fosie i Malmö arbetar de bland annat med lossning och lastning av trailers, etikettering av produkter, bygga monters och truckkörning. Trucken man kör är skjutstativstruck så för att vara aktuell för den här tjänsten behöver du därför ha truckbehörighet B3.

Det kan även förekomma uppgifter i form av plock och pack. Arbetet är förlagt på vardagar mellan 07.00-16.00, även kortare pass kan förekomma.

I rollen som lagerarbetare blir du anställd som konsult av StudentConsulting men hyrs ut till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara student på komvux, universitet eller högskola på minst 50% i minst ett år framöver. Du ska vara tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan. Under sommaren kommer det finnas möjlighet att jobba mellan 2-5 pass i veckan så vi ser gärna att du vill jobba uppemot heltid under sommaren.

Till denna tjänsten söker vi dig som är engagerad, positiv, flexibel och bra på att ta instruktioner. Du trivs med att arbeta med fysiska arbetsuppgifter och det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba på lager samt köra truck. Arbetet är varken fysiskt tungt eller komplicerat så med rätt inställning och en vilja att lära sig kan det fungera utan tidigare erfarenhet av truckkörning.

Krav:
Studier på minst 50% i minst ett år framöver
Kunna vara tillgänglig minst 2 dagar i veckan, gärna mer under sommaren.
Truckkort med behörighet för skjutstativ (B3)

Meriterande:
Truckvana, gärna av skjutstativstruck
Tidigare erfarenhet av jobb inom lager/terminal

Tillsättningen sker omgående och vi arbetar med ansökningarna löpande, så tveka inte på att ansöka redan idag!

Sökord: Student, Sommarjobb, Truckförare, Lager, Malmö

Sökord: Student, Sommarjobb, Truckförare, Lager, Malmö
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare