Skadereglerare på heltid sökes till ett välkänt företag i Malmö!

Skadereglerare på heltid sökes till ett välkänt företag i Malmö!

Har du erfarenhet av att arbeta med service, administration och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett ledande nordiskt försäkringsbolag med sammanlagt cirka 3900 medarbetare i Norge, Sverige, Danmark och de baltiska länderna. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner. Det är ett familjärt bolag med kontor i centrala Malmö.

Som skadereglerare kommer dina huvudarbetsuppgifter vara att inhämta och utvärdera information samt fastställa orsaken till skadan som har uppstått. Du kommer även ta ställning till huruvida skadan skall ersättas enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med kundkontakt via just telefon. Rollen förutsätter att du har ett stort engagemang och du kommer få axla rollen som en problemlösare för företaget.

Tjänsten kommer omfatta heltid med sedvanliga kontorstider måndag-fredag och uppdraget kommer sträcka sig minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd som konsult via StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget. Detta är ett uppdrag som kan komma att ha en start med kort varsel, så det är viktigt att du som söker är tillgänglig omgående!

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten bör du:

- Ha erfarenhet av administration och service sedan tidigare.
- Kunna arbeta effektivt och efter utsatta mål.
- Vara lösningsorienterad, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga.
- Ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.
- Flytande i tal och skrift i svenska.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som skadereglerare.

Som person ser vi att du är driven, engagerad och trivs i en social roll där god kommunikation är av största vikt.

Låter detta som tjänsten för dig? Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Skadereglerare, Försäkringar, Kundtjänst, Administration, Malmö

Sökord: Skadereglerare, Försäkringar, Kundtjänst, Administration, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se