Skadereglerare med erfarenhet sökes till kund i centrala Malmö

Skadereglerare med erfarenhet sökes till kund i centrala Malmö

Har du erfarenhet av att jobba som skadereglerare och vill jobba på ett försäkringsföretag i centrala Malmö där du får chans till utbildning och utveckling? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

I tjänsten som skadereglerare kommer du att arbeta i ett team som tillsammans reglerar lösöresskador både privat och företag, byggnadsskador och trygghetsförsäkring för företagets kunder. Avdelningen är mindre så du behöver trivas med att vara en del av en grupp där högt tempo, flexibilitet och framåtanda är en del av vardagen. Målet för gruppen är att tillsammans ge kunderna den snabbaste och bästa servicen och alla behöver hjälpas åt för att säkerställa det.
Rollen innebär att du kommer ha ett övergripande ansvar och ge stöd till skadeavdelningen, i första hand till avdelningen för Egendom. Du kommer även arbeta som klagomålssamordnare och hantera ärenden från ARN. Arbetsuppgifterna kommer vara både utmanade och variationsrika. Du kommer ha mycket kontakt med kollegor både inom skadeavdelningen och i andra delar av organisationen.

Som skadereglerare hos oss kommer du att:
* Ansvara för att vara delaktig i villkorsöversyn
* Ansvara för att vara övergripande skadestöd
* Bistå vid granskningar och besvara ARN-anmälningar avseende egendomsskador
* Hantera kundklagomål i samarbete med skadereglerare och kundombudsman
* Medverka i produktstyrningsmöten
* Utbilda och kompetensutveckla

Detta är en heltidstjänst med sedvanliga kontorstider måndag-fredag. Du kommer att bli anställd som konsult via StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget. Detta är ett uppdrag som kan komma att ha en start med kort varsel, så det är viktigt att du som söker är tillgänglig omgående!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
* Erfarenhet av skadereglering
* Lätt för att knyta kontakter och bygga nätverk både intern och externt
* Ett strukturerat och effektivt arbetssätt
* Lätt att ta till sig nya arbetsuppgifter

Meriterande är om du:
* Har skaderegleringserfarenhet av mer komplexa egendomsskador
* Har tidigare utbildning inom juridik
* Har erfarenhet av att hålla utbildning

För att trivas i rollen ska du ha enkelt för att samarbeta med kollegor, vilja jobba utifrån ett strukturerar och effektivt arbetssätt samt leverera bästa möjliga service till kunder.
Låter det som det rätta jobbet för dig? Vi håller löpande intervjuer så ansök redan idag!

Sökord: skadereglerare, försäkring, service, malmö, heltid

Sökord: skadereglerare, försäkring, service, malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se