Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Redovisningsekonom till Redovisningstekniska Byrån i Malmö, RTB!

Ansök nu
Vill du ta din redovisningsexpertis till nästa nivå? Vi söker efter ambitiösa redovisningsekonomer/konsulter med minst 2 års erfarenhet inom områdena redovisning, löneberäkning, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration.

Information om uppdraget:

Hos RTB får du en unik möjlighet att bli en del av en byrå med en gedigen erfarenhet av branschen sedan 85 år tillbaka.

RTB´s placering i Malmö ger dem närheten till kunder och möjligheten att leverera skräddarsydda tjänster för små och medelstora företag. Oavsett om det är ett enmansföretag eller ett företag med många anställda, anpassar de tjänsterna efter deras unika behov.

Som redovisningsekonom hos vår kund blir du en del av en arbetsmiljö som skiljer sig från att jobba på en vanlig ekonomiavdelning. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla delar inom redovisning och skapa en bred kompetensbas. Varierande arbetsuppgifter är deras signatur - hos ett och samma företag kan du få möjlighet att arbeta med allt från bokföring, löneberäkning till fakturering, betalningar och bokslut.

Det är en heltidstjänst med arbetstid under vanliga kontorstider. Anställningen sker direkt hos RTB.

Detta söker vi:

Vi välkomnar dig med en utbildning inom ekonomi och ser gärna att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet, helst från en redovisningsbyrå. Har du dessutom gått igenom en nischad utbildning som redovisningskonsult via yrkeshögskola är det ett stort plus. Din personlighet är viktig för oss - vi letar efter någon som är social, serviceinriktad, strukturerad och kan hantera stressiga situationer. Att vara ordningsam, noggrann och kunna följa deadlines är avgörande i vår arbetsmiljö.

Förmåner:
RTB investerar i sina anställda genom kontinuerliga utbildningar inom relevanta områden. Förutom det professionella erbjudandet, är det även viktigt för oss att skapa en positiv arbetsplats där alla trivs.

Vi ser fram emot din ansökan och en möjlig framtid tillsammans på RTB. Skicka din ansökan redan idag!

Sökord: Konsult, Redovisning, Heltid, Ekonomi, RTB

Sökord: Konsult, Redovisning, Heltid, Ekonomi, RTB
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare