Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Redovisningsassistent till Serkon i Vellinge

Publiceringsdatum
09 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du intresserad av att arbeta som redovisningsassistent i en utvecklande och varierande miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Serkon är ett av de ledande konsultföretagen inom kommunal ekonomi med uppdrag av varierande art, längd och omfattning i olika kommuner. Deras tjänster är mycket efterfrågade och därför behöver de fler kollegor för att kunna möta kundernas behov. Hos Serkon får du en unik möjlighet att arbeta i en kompetent och familjär organisation, med goda utvecklingsmöjligheter.

Till Serkons kontor i Vellinge söker vi nu en redovisningskonsult med 2-5 års erfarenhet av att arbeta som ekonomi- eller redovisningsassistent. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av arbete med kommunal ekonomiadministration. Som redovisningsassistent på Serkon kommer du att arbeta med löpande redovisning på uppdrag av några av deras kunder. Det innebär att du har en helhetssyn men ändå kan arbeta självständigt med löpande redovisning, avstämningar, kvalitetssäkring och utveckling av redovisning och rutiner. Du kommer också delta i bokslutsarbete samt övriga förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Tjänsten innebär främst arbete på kontoret i Vellinge men det kan också bli aktuellt med på plats hos någon av deras kunder vissa dagar.

Detta är en heltidstjänst med start omgående eller så snart vi hittar rätt person. Du kommer vara anställd av StudentConsulting under din provanställning med avsikt att efter detta bli direkt anställd av Serkon. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag.

Detta söker vi:

- Du har en avklarad gymnasieutbildning och det är meriterande om du har någon typ av påbyggnadsutbildning med inriktning mot redovisning.
- Du har erfarenhet av redovisning och ekonomiadministration, har du arbetat inom kommunal verksamhet är detta meriterande.
- Du har god systemvana och goda IT-kunskaper.
- Du kommunicerar obehindrat i skrift och tal på svenska.

För att lyckas i rollen som konsult krävs vana av att arbeta självständigt och förmåga att ge god service. Du kommer att ha kontakt med många personer och arbetet är periodvis intensivt, vilket innebär att du måste ha god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer men också att arbeta strukturerat. Ett flexibelt och öppet synsätt samt social kompetens är viktiga egenskaper för att arbeta på Serkon. Vi fäster stor vikt vid personligheten i denna rekrytering.

Sökord: Redovisning, Redovisningsassistent, Ekonomi, Kommun, Konsult

Sökord: Redovisning, Redovisningsassistent, Ekonomi, Kommun, Konsult

Liknande Jobb

StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 februari 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com