Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Packpersonal på heltid sökes omgående!

Ansök nu
Är du redo för nästa utmaning? Vill du jobba heltid med start omgående i Malmö? Vi kan ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett familjeägt företag placerat i Malmö, de producerar köttfärsprodukter som köttbullar och pannbiffar. I takt med att företaget expanderar söker de mer personal.
De initiala arbetsuppgifterna innefattar packning av färdiga produkter, arbetet görs på band och i renrum så hygienen är väldigt viktig.

Tjänsten är på heltid och du kommer jobba måndag-fredag, arbetstiderna är mellan 05.00-13.00 samt 13.00-21.00. Därför är det av största vikt att du kan de båda skiften. Du kommer att handskas med olika typer av kött så som vilt, fläsk och kyckling till exempel.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare men det är viktigaste är att du har viljan och engagemanget för att göra ett bra jobb!

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund som är placerad i Östra Hamnen i Malmö. Viktigt att du kollar upp att du kan ta dig dit då bussar inte går så tidigt på morgonen till anläggningen.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är:
- Fysiskt uthållig
- Klarar högt tempo
- Klarar monotona arbetsuppgifter

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidate

Sökord: Malmö, Heltid, Packpersonal, Livsmedelstillverkning

Sökord: Malmö, Heltid, Packpersonal, Livsmedelstillverkning
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare