Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Matematiklärare till gymnasieskola i Malmö!

Har du ett gediget intresse för matematik och är pedagogiskt lagd? Har du förmågan att organisera och planera ditt arbete väl? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en matematiklärare på 50% till gymnasium i Malmö. På arbetet kommer du först och främst undervisa för ÅK 1 på gymnasiet men även med tvåor och treor när det finns behov av det.

Vi ser gärna att du ser positivt på lärande och spridning av kunskap. Du ska också vara mån om eleverna och vilja motivera samt få dem att uppnå de gemensamma målen. För att trivas i rollen ser vi också att du på ett ansvarstagande sätt skapar engagemang och delaktighet för eleverna.

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta på vår kunds gymnasieskola. Arbetstiderna är förlagda till vardagar, dagtid. Du kommer jobba ca. 3 dagar i veckan.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som vikarie ska du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer med barn och vuxna, du ska ge ett förtroendeingivande intryck. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation.

Ej krav på utbildning inom yrkesområdet men meriterande, även erfarenhet inom yrkesområdet ser vi som meriterande. Tjänsten kommer starta den 22/3 och för närvarande finns det ett behov till den 16/6. För rätt person finns det möjlighet till förlängning.

För att bli aktuell för tjänsten krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida genom länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/


Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.

Sökord: Matematik, Lärare, Mattelärare, Matte, Vikarie

Sökord: Matematik, Lärare, Mattelärare, Matte, Vikarie
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare