Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Masterdata-ansvarig till internationellt företag i Lund

Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbeta med masterdata? Vill du bli en del av ett globalt företag där du har goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund letar just nu efter en medarbetare för att utöka deras globala masterdata-team, där ditt ansvar kommer vara att stötta teamet vid processer för inköpta komponenter. Du kommer ta emot förfrågningar om att registrera komponenter och material i SAP och säkerställa att produkterna har rätt UNSPSC-klass samt att klassificera material med data så som dimensioner, kapacitet, spänning, frekvens och vikt bland annat. Detta arbete kräver en stor noggrannhet och ett öga för detaljer. Du behöver också ha en god förmåga att snabbt hitta information i företagets databas, hemsida eller genom att kontakta leverantörer via telefon.

Detta är en heltidstjänst med start omgående eller så snart vi hittar rätt person. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men på sikt bli direkt anställd av företaget i fråga. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag, och du kommer utgå från vår kunds kontor i Lund.

Detta söker vi:

- Du har en mycket god förståelse för tekniska komponenter
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med masterdata och/eller administration
- Du har en god vana av att arbeta i globala it/affärssystem
- Du hanterar Office-paketet obehindrat
- Du har tidigare arbetat i SAP eller liknande system

Som person ser vi att du är en lagspelare med mycket goda administrativa och analytiska färdigheter. Du har ett mindset som gör att du ständigt vill förbättra både dina egna kunskaper samt de processer du arbetar med. Vi tror att du har ett tekniskt intresse och att du är ute efter ett långsiktigt uppdrag där du kan växa tillsammans med företaget.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Masterdata, Administration, SAP, Systemvana, Teknik

Sökord: Masterdata, Administration, SAP, Systemvana, Teknik
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare