Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Maskinoperatör på heltid sökes till kund i Malmö!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av maskinarbete och redo för nästa utmaning? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som maskinoperatör hos vår kund kommer du arbeta med övervakning av maskinerna och säkerställa att maskinen producerar efter sin fulla kapacitet. Du kommer också arbeta med och ansvara för att den dagliga driften fungerar på allra bästa sätt. I rollen som maskinoperatör ingår det även en del truckkörning.
Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Malmö, du behöver kunna såväl dagskift som kvällsskift.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten som maskinoperatör behöver du vara ansvarstagande och driven. Vi tror att du är en teamplayer som har lätt för att samarbeta med andra i din omgivning, du är noggrann och har en förmåga att se detaljer i ditt arbete.

Ett krav för tjänsten är att du har truckkort A1-A4 samt B1-B4 samt b-körkort.

Tjänsten förväntas starta under maj månad, vi arbetar löpande med urval och intervjuer, vi ber dig därför att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Sökord: Maskinoperatör, Industriarbete, Truckkörning, Malmö

Sökord: Maskinoperatör, Industriarbete, Truckkörning, Malmö
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com