Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Leveranskoordinator till Bredband2!

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du serviceminded, strukturerad och har en god logisk förmåga? Har du tidigare arbetat med kundbemötande och är van vid att ha många bollar i luften? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett starkt och kreativt varumärke som Bredband2. Bredband2 är Sveriges tredje största leverantör av fiberbaserade tjänster och förser dagligen över en halv miljon kunder med internet såväl hemma som på jobbet. De erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder.

Som leveranskoordinator planerar och arbetar du för att säkerställa att företagets tjänster levereras till företagskunder och bostadsrättsföreningar. Du kommer sätta upp en leveransplan samt samordna mellan de interna och externa parterna, vilket kommer innebära daglig kontakt med antingen interna kollegor, underleverantörer, tekniker eller slutkunden. I rollen kommer du agera som spindeln i nätet för att samordna processer och resurser för en snabb och lönsam leverans.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen däremot blir du direktanställd hos Bredband2. Tjänsten är förlagd på heltid och är tänkt att starta omgående. Du kommer arbeta från Bredband2s kontor som är beläget i centrala Malmö och arbetstiderna är kontorstider måndag - fredag. Möjlighet till flextid förekommer.

Detta söker vi:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av teknisk support eller kundtjänst samt dig som har ett stort intresse för hela kundresan. För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceminded, social och ansvarstagande. Du kommer arbeta självständigt och behöver därför vara strukturerad och ha förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter. Arbetet kräver noggrannhet och korrekt dokumentation.

Vi ser även att du är lösningsorienterad och alltid strävar efter att få nöjda kunder, men samtidigt förstår vikten av lönsamheten. Det är både svenska och utländska kunder och därför är det av största vikt att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en koordinerande roll eller har ett tekniskt intresse.

Bredband2 är certifierade inom Great Place To Work, vilket innebär att de är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varje dag satsar de på utveckling, uppskattning och gemenskap gentemot medarbetare och ledare i organisationen. Feedback är en viktig del av deras kultur och varje månad mäter de hur nöjda medarbetarna är och vilka frågor de ska jobba extra mycket med under kommande månad. Hos Bredband2 får du chans att påverka din arbetsplats på riktigt!

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Leveranskoordinator, Kundtjänst, Administration, Bredband2

Sökord: Leveranskoordinator, Kundtjänst, Administration, Bredband2
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com