Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes för sommarjobb hos välkänt företag!

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes för sommarjobb hos välkänt företag!

Vi söker lastbilschaufförer med C/CE behörighet inför sommarperioden. Har du erfarenhet av att köra lastbil eller är du i början på din karriär? Är du självgående och trivs på vägarna? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten kommer att vara hos ett välkänt företag i Malmö och arbetsuppgifterna inkluderar lastning, hämtning och distribution av paket och pall. Du lämnar paket till företag runtom i hela Skåne. Tjänsten kommer att starta i slutet av Maj och vara fram till slutet av Augusti. Det finns chans till förlängning.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna innefattar dagtid, men även kväll och natt.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är att du har körkort, med antingen C eller CE behörighet. Du behöver också ha YKB (Yrkeskompetensbevis) och digitalt förarbevis.

Vi söker dig som har en känsla för kundservice, är noggrann och ansvarstagande.

Vi går igenom urvalet löpande, så ansök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan.

Sökord: Lastbil, Malmö, Heltid, Distribution

Sökord: Lastbil, Malmö, Heltid, Distribution
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 17 apr 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se