Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kundtjänstmedarbetare till PostNord i Malmö!

Ansök nu
Vi söker en driven och engagerad kundtjänstmedarbetare att förstärka PostNords faktura-team i Malmö. Om du trivs i en serviceinriktad roll och är redo att ta dig an utmaningen har vi en spännande möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Uppdragets inriktning är att betjäna företagskunder som har frågor angående fakturor. Detta innefattar att kommunicera med kunder och ekonomiavdelningar samt utreda och lösa kundernas ärenden. Du kommer representera företaget gentemot kunderna och sträva efter att erbjuda en professionell och effektiv hantering av inkommande ärenden. Ett starkt kundfokus är en central del av arbetsfilosofin och mycket av den dagliga kontakten sköts internationellt på engelska. Som kundtjänstmedarbetare kommer du vara den primära kontaktpunkten för kunderna. Din roll kommer därav att vara avgörande för att ge kunderna en positiv och smidig serviceupplevelse.

Detta söker vi:

Vi söker någon som är noggrann, analytisk och har förmågan att se samband. För att trivas i rollen bör du vara snabblärd samt trivas i en strukturerad miljö. Du ska vara stabil i stressiga perioder och kunna prioritera uppgifter. Ditt starka kundfokus och engagemang för att leverera enastående service är nyckeln till framgång i denna roll. Vi söker dig som har:

- Fullständiga gymnasiebetyg
- Flytande i både svenska och engelska
- Erfarenhet av kundservice
- Meriterande: Erfarenhet av SAP och Salesforce, samt förståelse för bokföring

PostNord erbjuder en arbetsmiljö som är både stimulerande och utvecklande. Här får du chansen att vara en aktiv del av ett internationellt företag, vilket ger en spännande dimension till din karriär. Ditt dagliga arbete präglas av kommunikation på engelska, vilket ger dig möjligheten att stärka dina språkkunskaper och känna dig bekväm i en global arbetsmiljö. Dessutom kommer du att uppleva ett nära samarbete med dina kollegor i teamet, vilket skapar en samhörighet och hjälper dig att växa både professionellt och personligt.

Startdatum: Månadsskifte september/oktober
Anställningsgrad: 100%
Arbetstider: måndag - fredag, kontorstider
Plats: Malmö

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Kundservice, Faktura, Kundtjänst, heltid, Postnord

Sökord: Kundservice, Faktura, Kundtjänst, heltid, Postnord
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Fler från samma arbetsgivare