Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior marknadsanalytiker till Bredband2 sökes!

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en driven, självgående och analytisk person som tycker om att utmana dig själv och ta stort eget ansvar? Söker du även efter en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett starkt och kreativt varumärke som Bredband2. Bredband2 är Sveriges tredje största leverantör av fiberbaserade tjänster och förser dagligen över en halv miljon kunder med internet såväl hemma som på jobbet. De erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder.

Som Junior Marknadsanalytiker kommer du att spela en nyckelroll i teamet och bidra till Bredband2s framgång. I rollen kommer du att arbeta med att samla in, bearbeta och analysera data om marknader, kundgrupper och mediatrender. Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara:

- Analysera lönsamhet och köpbeteende samt ta fram rapporter och beslutsunderlag för ledning och marknadsavdelning
- Följa upp tillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet för alla affärsområden
- Identifiera möjligheter och proaktivt ta fram beslutsunderlag för utveckling av bolagets tillväxt, lönsamhet och position på marknaden
- Ge råd, planera och organisera priskampanjer samt assistera vid uppföljningen av marknadsföringsinsatser

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen däremot blir du direktanställd hos Bredband2.

Detta söker vi:

För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Vi söker dig som har ett starkt driv, är engagerad, inlyssnande och initiativtagande. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken och våga tänka utanför boxen. Du är lösningsfokuserad, analytisk och arbetar för att nå dit du vill. Vi ser att du gillar att arbeta självständigt för att driva egna processer, samtidigt som du är duktig på att dela dina insikter kommunikativt gentemot andra specialister och team.

För att lyckas i rollen ser vi att du:
- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, statistik, marknadsföring eller en likvärdig erfarenhet.
- Har en analytiskt och strategisk förståelse som du iterativt kan omsätta i konkreta förbättringsförslag.
- Kan uttrycka dig flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du:
- Har tidigare arbetserfarenheter i en liknande roll.
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i Qlik, Google Analytics eller liknande.

Bredband2 är certifierade inom Great Place To Work, vilket innebär att de är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varje dag satsar de på utveckling, uppskattning och gemenskap gentemot medarbetare och ledare i organisationen. Feedback är en viktig del av deras kultur och varje månad mäter de hur nöjda medarbetarna är och vilka frågor de ska jobba extra mycket med under kommande månad. Hos Bredband2 får du chans att påverka din arbetsplats på riktigt!

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar inkommande ansökningar och intervjuer löpande.

Sökord: Analytiker, Marknadsanalytiker, Marknadsföring, Statistik

Sökord: Analytiker, Marknadsanalytiker, Marknadsföring, Statistik
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare