Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior E-commerce Coordinator sökes till Bredband2!

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du engagerad, driven och har tidigare erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring? Drömmer du dessutom om att arbeta i en kreativ miljö, där du kommer ligga i framkant med att utveckla och driva Bredband2:s e-handel?

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett starkt och kreativt varumärke som Bredband2. Bredband2 är Sveriges tredje största leverantör av fiberbaserade tjänster och förser dagligen över en halv miljon kunder med internet såväl hemma som på jobbet. De erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder.

Din roll som Junior E-commerce Coordinator omfattar allt från analys till genomförande och är avgörande för att driva Bredband2s digitala marknadsföring och e-handel framåt. I rollen kommer du att analysera marknadsdata, identifiera trender och utveckla målinriktade planer samt ta fram annonseringsstrategier som tar hänsyn till målgrupps- och konkurrensanalys. Du kommer huvudsakligen arbeta med trafikdrivande aktiviteter inom betalda kanaler och optimering av budget utifrån ROAS och verksamhetsmål. Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara:

- Utveckla och genomföra den digitala paid marknadsstrategin med fokus på mål, målgrupper, kanaler, innehåll och kundresa.
- Exekvera annonsering på sociala medier och andra digitala plattformar.
- Analysera, mäta och följa upp resultat i digitala kanaler med hjälp av verktyg som Google Analytics eller liknande statistikverktyg.
- Skapa och utföra den årliga digitala kampanjplanen i samarbete med Bredbands2:s stakeholders.
- Kontinuerligt optimera SEM-budgeten baserat på data och KPI:er
- Optimering av alla digitala kanaler med fokus på konvertering och användarvänlighet.
- Följa upp och säkerställa investeringar i SEO-relaterade aktiviteter för att förbättra position och trafikanskaffning.
- Praktiskt arbete med META ads, Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager och mer.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen däremot blir du direktanställd hos Bredband2.

Detta söker vi:

Vi söker en passionerad och analytisk person med en förmåga att utveckla kreativa annonseringsstrategier. Du har erfarenhet av att hantera betalda digitala kampanjer och har ett skarpt öga för att identifiera trender och målgruppsbehov. Dessutom är du en självgående problemlösare som brinner för att maximera resultat och effektivitet.

För att lyckas i rollen ser vi att du:
- Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring.
- Har minst 1 års arbetserfarenhet i en liknande arbetsroll.
- Har goda kunskaper av arbete i Google Ads, Google Analytics eller liknande.
- Kan uttrycka dig flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

Bredband2 är certifierade inom Great Place To Work, vilket innebär att de är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varje dag satsar de på utveckling, uppskattning och gemenskap gentemot medarbetare och ledare i organisationen. Feedback är en viktig del av deras kultur och varje månad mäter de hur nöjda medarbetarna är och vilka frågor de ska jobba extra mycket med under kommande månad. Hos Bredband2 får du chans att påverka din arbetsplats på riktigt!

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar inkommande ansökningar och intervjuer löpande.

Sökord: E-handel, Marknad, Marknadsföring, E-commerce

Sökord: E-handel, Marknad, Marknadsföring, E-commerce
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb