Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

IT-tekniker sökes till Bredband2

Beskriver du dig själv som driven, serviceminded och har ett brinnande intresse för IT? Vill du arbeta i ett litet team med stora möjligheter? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett så starkt varumärke som Bredband2. Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör och ser till att en halv miljon människor kan surfa, streama och roa sig på ett tryggt sätt i sin egen takt. De levererar data-, telekommunikation och säkerhetslösningar till både företag och privatpersoner. De arbetar med stort kundfokus och relationsskapande som byggstenar i verksamheten.

Som IT-tekniker hos Bredband2 kommer du att arbeta aktivt med att implementera och supportera hela företagets erbjudande och tjänster till alla anställda. Du kommer driftsätta, implementera och supportera både fysiska och virtuella servrar. Utöver detta kommer du arbeta med brandväggslösningar, distribution av operativsystem via nätverk samt installation och support av PC och Mac. Tjänsten innebär stort eget ansvar där du organiserar och planerar ditt arbete självständigt utifrån Bredband2s rutiner och riktlinjer.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för processen, men du kommer bli anställd direkt av Bredband2. Tjänsten är förlagd på heltid under kontorstider och inleds med en provanställning på sex månader. Tillsättning sker när vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig med några års erfarenhet inom IT-branschen. För att passa in i rollen ser vi att du har tidigare kunskaper och erfarenhet inom:
* Active Directory/Azure
* MS 365
* Group Policy Management
* File & Print Services
* Windows 10 &11
* Nätverk, TCP/IP, Routing, Switching, VLAN
* VPN, IPSec, L2TP, SSL
* Virtualisering (VMware)
* Migrering av redan implementerade IT miljöer

Det är meriterande om du har:
- Goda kunskaper inom Autopilot och Intune.

Vi söker dig som är:
- IT-intresserad och ständigt vill lära dig nya saker och gärna delar med dig av kunskaperna till dina kollegor.
- Serviceminded och har en hög social kompetens.
- Analytisk och har ett lösningsorienterat arbetssätt.
- Strukturerad, självgående och bra på att ta egna initiativ.
- Kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: IT-tekniker, IT, Bredband, Malmö

Sökord: IT-tekniker, IT, Bredband, Malmö
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare