Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

ISS Direct söker administratör med hög servicekänsla

Är du en riktig problemlösare som trivs i ett högt tempo? Vill du vara delaktig i en servicefunktion på ett av Sveriges största tjänsteföretag? Nu söker ISS Direct en administratör till deras kontor i Malmö.

Information om uppdraget:

Det huvudsakliga arbetet är att effektivt lösa inkommande ärenden via ärendesystem, telefon och e-mail från verksamhetens chefer och delvis från våra externa kunder inom områdena driftstöd, säljstöd, HR-stöd och kundkontakt.

Driftcentrets medarbetare ska aktivt verka för att skapa möjligheter för nya värdeskapande aktiviteter som inte bedrivs idag, samt ansvara för statistik & uppföljning inom utvalda områden. Kontinuerligt arbete för standardiserade och kontinuerligt förbättrade processer och säkerställd hög datakvalitet i processer kommer vara en naturlig del i det ordinarie arbetet.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direkt anställd av ISS. Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten startar så snart vi träffat rätt kandidat.

Detta söker vi:

ISS Driftcenter söker dig som har hög servicekänsla, är utåtriktad och är en tekniskt kompetent problemlösare. Du ska trivas med att samordna och lösa uppgifter i en utmanande vardag där konsten att prioritera rätt arbetsuppgifter är avgörande.

Du har förmågan att se helheten, är analytisk och noggrann, har hög pedagogisk förmåga att förmedla och kommunicera, är kreativ och drivande i det du gör. Du kommer arbeta i ett team och därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra, samtidigt som du kan arbeta självständigt och tar eget ansvar. I arbetet behöver du klara av ett högt tempo och samtidigt kunna vara en god kommunikatör i både tal och skrift, då arbetet har många kontaktytor, såväl interna som externa. Du är dessutom nyfiken, initiativrik och ser utvecklingsmöjligheter i det mesta. Du älskar service och människor och har ett öga för både detaljer och helhet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är det ett krav med fullbordad gymnasieutbildning. Vi ser även gärna att du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller nyexaminerad med kandidat-examen från högskoleutbildning inom relevant område.
* Goda IT-kunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system.
* Mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.
* Erfarenhet av analysarbete.
* Erfarenhet av process- och förbättringsarbete.
* Mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.
* För några i teamet behövs specifikt kompetens inom kalkylering och planering av lokalvårdstjänster.

Om arbetsgivaren:

ISS Facility Services är ett av Sveriges och världens största tjänsteföretag med över 6000 medarbetare i Sverige och närmare 400 000 medarbetare globalt i över 30 länder. ISS erbjuder dig en bra arbetsmiljö, trevliga kollegor och en möjlighet att utveckla dina egna kunskaper. Du kommer få en spännande och meningsfull position i Sveriges största tjänsteföretag där det finns stora möjligheter till utveckling båda lokalt, nationellt och internationellt.

Sökord: Administratör, BackOffice, Admin

Sökord: Administratör, BackOffice, Admin
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare