Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Helpdesk-medarbetare med erfarenhet av konferensrumsteknik och nätverk!

Ansök nu
Har du ett par års erfarenhet av att arbeta i en helpdesk? Har du tidigare erfarenhet av att planera, underhålla och montera konferensrum samt bra koll på nätverk och AD? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I takt med en mer digitaliserad värld har möteskulturen utvecklats och alternativ för samtal, möten och föreläsningar har blivit allt fler. Vi söker dig som med tidigare kunskaper inom branchen vill vara med att förbättra tekniska lösningar för företagets fysiska och virtuella mötesplatser.

På kunds vägnar söker vi efter en erfaren helpdesk-medarbetare som har erfarenhet av att arbeta med underhållning och utveckling av konferens- och mötesrum. Du kommer arbeta tillsammans med engagerade kollegor i en internationell miljö och ansvara för företagets befintliga konferensrum samt dess teknik, såväl som planeringen och konstruering av framtida lokaler. Vi ser också att du känner dig trygg med att ge support samt hantera och underhålla nätverk och AD-miljö.

Detta är en heltidstjänst där du kommer arbeta sedvanliga kontorstider måndag till fredag och utgå från företagets huvudkontor i Lund. Du kommer under din provanställning vara anställd av StudentConsulting och därefter bli direktanställd av företaget i fråga.

Detta söker vi:

- Du har arbetar i minst ett par år i help- eller servicedesk och är bekväm med att ge support på svenska och engelska
- Du har kunskap kring nätverk, videokonferenssystem och Active Directory
- Du har erfarenhet av att arbeta med livscykelhanteringen av konferensrum, från hållbar och långsiktig planering av lokaler till underhållning och support
- Du har i din tidigare roll ansvarat för dokumentering
- Du är flytande i svenska och engelska


För att trivas i roll en serviceinriktad person som är strukturerad, är stresstålig och kan på egen hand komma med kreativa lösningar på problem. Du kommer bli en del av en internationell, hjälpsam och öppen organisation som värdesätter teamwork.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Helpdesk, Support, AD, Nätverk, Konferensrum

Sökord: Helpdesk, Support, AD, Nätverk, Konferensrum
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare