Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Frontend-utvecklare till Bredband2 i Malmö!

Vill du arbeta med utveckling och design i ett expansivt företag i centrala Malmö? Då är jobbet som frontend-utvecklare på Bredband2 tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I tjänsten som frontend-utvecklare kommer du arbeta i ett utvecklingsteam på Bredband2 med såväl större som mindre projekt. Teamet jobbar med utveckling av flera nya kundrelaterade system som exempelvis kundportaler och beställningssidor. Du kommer att få arbeta i hela utvecklingskedjan av organisationens kundsidor vilket innebär att arbetet innefattar såväl frontend-utveckling som backend och design. I utvecklingen inom webb på Bredband2 får du vara med från start till mål och själv leda arbetet med hjälp av beställare och UX/UI-designers.

Som medarbetare på Bredband2 kommer du arbeta i ett ungt och dynamiskt företag i medvind. Du kommer samarbeta tillsammans med kollegor som ställer höga krav på varandra för att uppnå bästa möjligt resultat och engagemang. Verksamheten är måna om sin anställda och förutom att du kommer arbeta i fräscha och moderna lokaler så erbjuder de även friskvårdsbidrag, massage och undansatt arbetstid för utbildning.

Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer bli direktrektyrerad till Bredband2 av StudentConsulting. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider måndag till fredag. Vid anställning finns möjlighet till både flexibel arbetstid och arbetsplats.

Detta söker vi:

Vi söker efter utvecklare som har studerat webbdesign, webbkodning eller motsvarande utbildning. Du har minst två års erfarenhet inom området och känner dig trygg med arbetet. Som person ser vi att du är driven, engagerad och har en god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du:
* Tidigare har jobbat med utveckling av e-commerce och kundportaler
* Har erfarenhet av utveckling av större webbaserade system
* Har erfarenhet av React (eller andra kompetensbaserade ramverk), NextJS, Ruby on Rails, GraphQL, PostgreSQL eller TypeScript
* Arbetat med versionshantering i Git

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser man till att medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan.

Man vet att det är medarbetares värdefulla arbete som är grunden till framgång, därför visar man uppskattning gentemot varandra. Kollegor som utmärker sig under året uppmärksammas och man arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra.

I gemenskapen är alla välkomna och man behandlar varandra med respekt. Tillsammans strävar alla mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag.

Sökord: Frontend, Utvecklare, Malmö, Webbdesign, Systemutveckling

Sökord: Frontend, Utvecklare, Malmö, Webbdesign, Systemutveckling
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare