Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extra arbete som receptionist till COOR i Malmö med omnejd!

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för att erbjuda högklassig service och har en stark vilja att hjälpa människor? Är du engagerad och har en positiv inställning till arbetsuppgifterna du tar dig an? Då är det dig vi letar efter för att arbeta extra som receptionist.

Information om uppdraget:

Vi söker individer som har studier eller annan sysselsättning på minst 50%, och kan visa intyg på detta. Du bör ha ett flexibelt schema och kunna arbeta minst 16 timmar per vecka, även kunna komma in på kort varsel.

Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och vara den första kontaktpunkten för våra kunder. Hos COOR erbjuds du möjligheten till att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med en hög ambitionsnivå där service till kunden är det viktigaste av allt. Du blir en del av ett team som tillsammans hjälper varandra med att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för kunden.

Att vara receptionist är en otroligt mångsidig roll som kräver anpassningsförmåga. Du måste vara bekväm med att arbeta i en miljö med varierande tempo, där dagar kan växla mellan intensiva och lugnare perioder. Flexibilitet är nyckeln - du ska ha möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan och vara beredd att ställa upp med kort varsel. Det innebär att du kan få ett samtal på morgonen om att hoppa in på ett skift samma dag. Under sommarlovet kan det även finnas heltidsarbete under några veckor.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men hyrs ut till vår kund COOR.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Välkomna besökare och kollegor i receptionen med en service på hög nivå
* Ta emot beställningar av kontorsmaterial, frukost och catering
* Svara i telefon, hantera mejl, boka mötesrum, skriva in besökare och producera passerkort/lånekort
* Hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kunden
* Vara behjälplig och lyhörd gällande den dagligen driften i kontakten med kunden.
* Säkerställa att lokalerna är i toppskick samt att konferenstekniken fungerar optimalt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning, gärna med arbetslivserfarenhet av arbete inom receptionistyrket. Du behärskar både det svenska och engelska språket helt obehindrat i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på både svenska samt engelska. Vidare behöver du ha datorvana med kunskaper i Officepaketet samt B-körkort.

Som person ser vi att du är lyhörd, trygg i dig själv och har en positiv inställning till livet. Du är i grunden en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga såväl relationer som att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du strävar efter att hålla ordning och struktur i ditt arbete, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten beräknas att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så tveka ej att skicka in din ansökan direkt!

Sökord: Receptionist, kundservice, deltid, Reception, Extrajob

Sökord: Receptionist, kundservice, deltid, Reception, Extrajob
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com