Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Executive Assistent till internationellt företag i Malmö!

Beskriver du dig själv som noggrann, analytisk och kommunikativ? Vill du bli en del av ett spännande internationellt företag i framkant i sin bransch? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Åt vår kunds vägnar söker vi nu en Executive Assistent till deras kontor i Malmö. Företaget i fråga är ledande inom sin bransch och arbetar tätt tillsammans med sina kunder inom livsmedels -och dryckesindustrin för att skapa smaker och upplevelser i världsklass.

Denna tjänst innebär bland annat att:
- Du ger support till företagets Commercial Director och VD vid varierade administrativa uppgifter. Det kan till exempel innebära att du planerar och bokar möten, konferenser och resor. Du kommer förbereda rapporter och dokumentation där du då behöver undersöka, samla in och analysera befintliga data. Utöver detta stöttar du upp genom att förbereda presentationer och möten.
- Du stöttar också ledningsgruppen vid olika regionala initiativ. Du kommer då förbereda och genomföra dessa projekt, ansvara för dokumentation och uppföljning samt säkerställa att tidsplan hålls och samla in feedback under projektets gång.
- Du kommer vara Key User i olika affärssystem vilket innebär att du analyserar, felsöker och hittar lösningar på olika utmaningar kopplade till den befintliga datan. Det innebär också att du stöttar teamet på kontoret med utbildning och support inom dessa system.

Detta är en heltidstjänst med start i april. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag, och du utgår från kontoret beläget i Hyllie. Tjänsten börjar med en provanställning på sex månader där du är anställd av StudentConsulting, med intentionen att du på sikt kommer bli direkt anställd av företaget i fråga.

Detta söker vi:

- Du har en kandidatexamen inom relevant område, till exempel ekonomi eller motsvarande. Arbetslivserfarenhet kan ersätta detta.
- Du har ungefär 3-5 års erfarenhet av att jobba inom administration, service eller sälj. Detta får gärna ha varit i en internationell miljö.
- Du har en mycket god förståelse för affärssystem och analytiska verktyg. Du har dessutom gedigen erfarenhet av att arbeta i MS Office, har du också kunskap inom SAP är det mycket meriterande.
- Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.

Som person har du en mycket god kommunikativ förmåga, där du lätt skapar relationer och samarbetar med interna och externa parter. Du är analytisk, noggrann och lägger stor vikt vid detaljer. Utöver detta tror vi att du är en problemlösare av rang!

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Executive assistent, Support, Commercial Director, Key User, Internationell miljö

Sökord: Executive assistent, Support, Commercial Director, Key User, Internationell miljö
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare