Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Engagerad kundservicemedarbetare till TePe i Malmö!

Ansök nu
Söker du ett stabilt, långsiktigt och givande heltidsuppdrag? Har du tidigare erfarenhet av service, orderadministration och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

TePe Munhygienprodukter AB, grundat av familjen Eklund 1965, är ett internationellt företag med huvudkontor i Malmö, Sverige. TePe har ca. 450 anställda och en omsättning på 914 MSEK (2021). Baserat på hållbar innovation och en vision om friska leenden för livet, erbjuder TePe ett komplett sortiment av produkter och lösningar för en god munhälsa, utvecklade i samarbete med tandvårdsexpertis. TePes munhälsoprodukter marknadsförs av dotterbolag och distributörer i 80 länder och säljs via tandläkarmottagningar, apotek, e-handel och detaljhandel. För mer information, besök www.tepe.com.

Just nu söker vi en noggrann, initiativtagande och serviceorienterad medarbetare till TePes International Business Expansion Team (IBET).

Du kommer arbeta som kundtjänstmedarbetare (International Customer Service) med ordermottagning och ansvara för hela processen därefter. Från den inkommande ordern till dess leverans och fakturering. Ditt arbete kommer vara att ge ett enastående kundbemötande gentemot alla utländska kunder samt interna avdelningar som lager, produktion och ekonomiavdelning. Du kommer att vara en del av IBET, som är en del av den globala säljavdelningen, och rapportera till International Customer Service Teamleader.

Dina arbetsuppgifter utöver kundbemötandet kommer vara allt från ordermottagning, orderregistrering, leveranser, uppföljning och fakturering till förfrågningar, utskick, reklamationer och statistik. Däremellan kommer du också agera förstärkning till försäljningsteamet.

Detta söker vi:

- Dig med gymnasial utbildning som har tidigare erfarenhet inom administration och service.
- Dig med flytande kunskaper i svenska och engelska: Då TePe är verksamma på både den svenska och engelska marknaden är det viktigt att du kan kommunicerar flytande på både svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Dig med god kunskaper inom MS Office och erfarenhet av affärssystem.

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du är flexibel, noggrann och positivt inställd till att ta egna initiativ. Vi ser också att du tycker om att arbeta organiserat och att du är bekväm i servicerelaterade situationer. Detta är en heltidstjänst där du kommer vara anställd av StudentConsulting men det finns goda chanser till att bli direktanställd av TePe på längre sikt.

Vi välkomnar ansökningar löpande och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Så tveka inte att ansöka redan idag!"

Sökord: Ordermottagare, Kundservice, Kundtjänst, Administation, Orderadministration

Sökord: Ordermottagare, Kundservice, Kundtjänst, Administation, Orderadministration
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare