Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent till växande företag i Malmö-trakten!

Är du intresserad av ekonomi och vill arbeta deltid på 50%? Har du intresse för siffror och trivs med administrativt arbete? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu letar vi efter dig som vill jobba som ekonomiassistent till vår kund i Malmö. Tjänsten är på ca. 50% men kan med tiden verksamheten växer utökas uppemot heltid om viljan och behovet finns.
Du kommer arbeta på kontor i Malmö och vara en del av ekonomiavdelningen. Avdelningen består av ett mindre team som sköter sedvanliga ekonomirelaterade uppgifter. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande men bland annat innehålla: fakturahantering, arbete i Excel, kontering och andra enklare bokföringsuppgifter.

Detta söker vi:

- Du har någon form av ekonomisk utbildning

- Du har goda kunskaper i framför allt Excel men också i hela Officepaketet.

- Det är en merit om du tidigare har arbetat i Visma.

- Det är en merit om du har erfarenhet av fakturahantering och bokföring.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att trivas i rollen bör du ha grundläggande förståelse för kontering samt hantering av Excel. Det viktigaste är att du har ett siffersinne och trivs med ett detaljerat arbete. Som person är du öppen, prestigelös och positiv. Vi ser gärna att du är problemlösande och initiativtagande, men samtidigt inte rädd för att ställa frågor och be om hjälp när detta behövs. Du har en bra energi och värnar om dina kollegor. Sist men inte minst är du även strukturerad och ordningsam.

Arbetstiderna kommer vara kontorstider måndag - fredag och du kommer vara anställd via oss på Student Consulting och uthyrd konsult till vår kund i Malmö. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi har funnit rätt person, så passa på att ansöka redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare