Ekonomiassistent sökes till globalt företag i Lund!

Ekonomiassistent sökes till globalt företag i Lund!

Är du en noggrann, analytisk och driven person? Har du dessutom arbetat med och/eller studerat ekonomi? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar och företaget är global marknadsledare inom området. De har sitt huvudkontor i Lund.

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
- Fakturering
- Kostnadsuppföljningar
- Månadsuppföljningar

Tjänsten är på heltid. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos vår kund som har sitt huvudkontor i Lund. Arbetstiderna är mån-fre 8-17 med möjlighet till viss flexibilitet. Detta uppdrag är ett vikariat och kommer vara 12 månader långt med start omgående.

Detta söker vi:

- Du har en avslutad gymnasieexamen, förslagsvis inom ekonomi
- Du har goda kunskaper inom ekonomi som du har fått från gymnasial utbildning eller högre, alternativt från arbetslivserfarenhet
- Du har en god analytisk förmåga
- Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya affärssystem
- Du är flytande i tal och skrift i svenska

Meriterande:
- Du har tidigare arbetat med fakturering
- Du har tidigare arbetat i affärssystemet IFS

Vi ser gärna att du är en social och strukturerad person med ett extra öga för detaljer. I rollen kommer du behöva hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och ta stort eget ansvar. Därför ser vi att du är flexibel och har förmågan att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Fakturering, IFS, Vikariat

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Fakturering, IFS, Vikariat
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se