Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Direktrekrytering till Bredband2, Digital säljare!

Ansök nu
Bredband2 är ett företag som alltid vill ligga i framkant och nu vill vara i spetsen för utveckling av säljarbetet. Därför söker de nu en digital säljare till deras Malmö-team.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett starkt och kreativt varumärke som Bredband2. Bredband2 är Sveriges tredje största leverantör av fiberbaserade tjänster och förser dagligen över en halv miljon kunder med internet såväl hemma som på jobbet.De erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder.

Som digital säljare flyttar du en stor del av din försäljning till digitala kanaler och är i nära samarbete med bolagets marknadsavdelning. Du kommer vara beroende av att tillsammans med marknadsteamet samla data och framför allt förädla en produkt eller tjänst i lämpliga paket anpassade efter kundens behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hålla koll på inkommande leads, driva säljpitchar via video, förfölja kvalificerade prospekt samt vara tillgänglig och kommunicera med kunderna via sociala medier.

Den klassiska försäljningen är fortfarande högaktuell men som digital säljare kommer du vara en hybrid. Du får balansera den ökade förfrågan av digital kommunikation tillsammans med det genuina mötet.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen däremot blir du direktanställd hos Bredband2.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
- Tidigare erfarenhet av en roll som säljare där du använt sociala kanaler som arbetsverktyg.
- Van vid att arbeta i CRM-system och har en förståelse för tekniken.
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har:
- En utbildning som Account Manager eller säljare med inriktning mot det digitala.

För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och service. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. Du vågar utmana branschen och klassisk försäljning.

Bredband2 är certifierade inom Great Place To Work, vilket innebär att de är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varje dag satsar de på utveckling, uppskattning och gemenskap gentemot medarbetare och ledare i organisationen. Feedback är en viktig del av deras kultur och varje månad mäter de hur nöjda medarbetarna är och vilka frågor de ska jobba extra mycket med under kommande månad. Hos Bredband2 får du chans att påverka din arbetsplats på riktigt!

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar inkommande ansökningar och intervjuer löpande.

Sökord: Säljare, Digital säljare, Malmö, Bredband2

Sökord: Säljare, Digital säljare, Malmö, Bredband2
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare