Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Direktrekrytering till Bredband2, Digital marknadsförare!

Ansök nu
Brinner du för att skapa innehåll, kampanjer och utveckla strategier för att ett målspecifikt innehåll ska nå ut till rätt personer vid rätt tillfälle? Då kan du vara Bredband2:s nästa stjärna!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett starkt och kreativt varumärke som Bredband2. Bredband2 är en av Sveriges tredje största fiberleverantör och förser en halv miljon kunder dagligen med internet både hemma och på jobbet. De erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder.

Som digital marknadsförare med inriktning Marketing Automation kommer din arbetsuppgift vara att producera träffsäker kommunikation som passar alla Bredband2:s kunder. Du kommer att arbeta genom digitala verktyg mot både B2B och B2C och tjänsten ställer höga krav på att du når ut till rätt person vid rätt tillfälle. Du kommer att tillsammans med arbetsgruppen analysera behovet, möjligheterna och producera innehåll till automatiska kunddialoger, nyhetsbrev, kampanjer och landningssidor. Du ansvarar för att ta fram smarta flöden som backas med innehåll som träffar rätt och attraherar deras kunder, samt att testa och se vilket innehåll som fungerar och ger effekt.

Dina arbetsuppgifter kommer också innebära att:
- Ansvara för kommunikation av produkter, tjänster och erbjudanden till befintliga kunder genom automatisk bearbetning.
- Utveckla, förfina och testa innehåll för att öka konvertering
- Delta i projektarbeten för att ta fram content- och dialogstrategier

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen däremot blir du direktanställd hos Bredband2.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen ser vi att du:
- Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
- Har tidigare erfarenhet av innehållsproduktion för automatisk bearbetning främst e-post men även andra digitala kanaler
- Har goda kunskaper av arbete i Marketing Automation- system, CMS och Photoshop.
- Har ett öga för visuell design och är intresserad av det.
- Kan uttrycka dig flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Vi söker dig som har ett starkt driv, är engagerad och initiativtagande. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken och våga tänka utanför boxen. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. Vi ser att du gillar att arbeta självständigt för att driva egna processer, samtidigt som du gillar att arbeta i team och är prestigelös. För att lyckas och trivas i rollen gillar du att arbeta i gränslandet mellan marknadsföring, försäljning och tech.

Bredband2 är certifierade inom Great Place To Work, vilket innebär att de är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varje dag satsar de på utveckling, uppskattning och gemenskap gentemot medarbetare och ledare i organisationen. Feedback är en viktig del av deras kultur och varje månad mäter de hur nöjda medarbetarna är och vilka frågor de ska jobba extra mycket med under kommande månad. Hos Bredband2 får du chans att påverka din arbetsplats på riktigt!

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar inkommande ansökningar och intervjuer löpande.

Sökord: Marknadsförare, Digital marknadsförare, Marketing automation, Kreativ, Malmö

Sökord: Marknadsförare, Digital marknadsförare, Marketing automation, Kreativ, Malmö
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare