Direktrekrytering av Teamleader/avdelningschef till It-företag!

Direktrekrytering av Teamleader/avdelningschef till It-företag!

Har du erfarenhet av ledarskap och brinner för personalledning och utveckling? Vi söker dig som vill driva en av företagets mest centrala avdelningar mot nya framgångar!

Information om uppdraget:

Nu finns en unik möjlighet för dig med dokumenterad erfarenhet av ledarskap att axla en spännande roll som teamleader över ett etablerat och centralt team. Utöver att driva arbetet och utveckla teamet kommer du ha ett övergripande resultat- och personalansvar för medarbetarna vars huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för den dagliga driften.

Som chef ansvarar du för individuell- och teamuppföljning av medarbetarnas prestation i förhållande till bolagets mål och vision. Du ansvarar för planering och rekrytering och säkerställer att rätt kompetenser finns i teamet. På grund av avdelningens viktiga och centrala roll innebär en stor del av ditt arbete är att agera kontaktyta inom företaget och det är inte bara en klyscha när vi beskriver att du är spindeln i nätet.

Du kommer erbjudas en arbetsplats med mycket gemenskap, utvecklingsmöjligheter och fokus på arbetsglädje och välmående. I din roll erbjuds du mycket frihet, men också ett stort ansvar.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för processen, men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Tjänsten är förlagd på heltid under kontorstider och inleds med en provanställning på sex månader. Tillsättning sker när vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

- Viktigast för tjänsten är att du har dokumenterad erfarenhet inom ledarskap där du har hanterat allt vad gäller planering, delegering och hantering av större grupper. Du brinner även för att jobba med människors utveckling.
- Du är ansvarstagande och trygg i ditt ledarskap
- Du är en lagspelare som ser vikten av att samarbeta, men du måste kunna fatta egna beslut när det behövs.
- Du bör klara av ett högt tempo och vara öppen för förändringar
- Du är duktig på att kommunicera och talar/skriver obehindrat på svenska och engelska

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Teamleader, Ledarskap, Avdelningschef, IT-företag, Malmö

Sökord: Teamleader, Ledarskap, Avdelningschef, IT-företag, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se