Controller till Bredband2!

Controller till Bredband2!

Är du analytisk och tycker om siffror? Bredband2 söker en Business controller till sin ekonomiavdelning i Malmö.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till Bredband2.

Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Med ett av Sveriges största nät levererar de stabil fiberuppkoppling och tilläggstjänster till en halv miljon kunder i hela landet, till företag och konsument, och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer de från andra aktörer på̊ marknaden.

Bredband2 fokuserar på optisk fiber med strategi att ha ett eget nationellt när där de äger och kontrollerar den aktiva delen av infrastrukturen, men inte den passiva delen

Vi söker nu efter en controller till Bredband2:s ekonomiavdelning i Malmö. Vi tror att du är i början av din karriär och att du hittills arbetet några år med liknande arbetsuppgifter och nu är redo att ta ett nästa steg. Du har en mycket god förmåga att själv strukturera din arbetsdag utifrån bolagets behov samt förmåga att dokumentera och redovisa arbetet från början till slut. Du känner stort ansvar för arbetet du utför och har förståelse för att kvaliteten av ditt arbete påverkar beslutskedjor. Du kommer arbeta med bolagets alla avdelningar och dess chefer, ta fram underlag för beslut och rapportera direkt till bolagets ekonomichef.

Ekonomiteamet i Malmö är litet, ungt och familjärt i en spännande tillväxtfas.
Vi tror att du är driven och nyfiken med förmåga att sätta dig in och själv skapa djup förståelse för bolagets viktiga affärsdrivande nyckeltal. Du följer upp, analysera och bevakar flöden som direkt eller indirekt påverkar bolagets mål samt att bidrar med lösningsförslag på optimeringar.

Du måste ha mycket goda kunskaper i Excel, kalkylering och Qlik Sense.

Det är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direktanställd av Bredband2.

Detta söker vi:

* har relevant ekonomiutbildning samt några års arbetserfarenhet eller motsvarande
* är driven, engagerad och gillar att räkna
* trivs i en arbetsmiljö under ständig utveckling
* är noggrann, effektiv och har en god analytisk förmåga
* känner hög grad av ansvarskänsla och mycket god förmåga att rapportera
* har god social kompetens och förstår vikten av god kommunikation som arbetsverktyg
* tar ansvar för att bidra och skapa ett värde högre än själva insatsen

Bredband2 är certifierade inom Great Place To Work, vilket innebär att de är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varje dag satsar de på utveckling, uppskattning och gemenskap gentemot medarbetare och ledare i organisationen. Feedback är en viktig del av deras kultur och varje månad mäter de hur nöjda medarbetarna är och vilka frågor de ska jobba extra mycket med under kommande månad. Hos Bredband2 får du chans att påverka din arbetsplats på riktigt!

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser man till att medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan.

Man vet att det är medarbetares värdefulla arbete som är grunden till framgång, därför visar man uppskattning gentemot varandra. Kollegor som utmärker sig under året uppmärksammas och man arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra.

I gemenskapen är alla välkomna och man behandlar varandra med respekt. Tillsammans strävar alla mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag.

Sökord: Controller, Ekonom, Malmö, Bredband2

Sökord: Controller, Ekonom, Malmö, Bredband2
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se