Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

CE - Chaufför sökes för sommarjobb!

Ansök nu
Vi söker dig som trivs med att köra längre sträckor och är flexibel med arbetstider. Erfarenhet krävs för jobbet! Om detta stämmer in på dig, sök nu!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods. Du utgår från Malmö och kör långdistansköringar.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under natt tid och under veckans alla dagar, förväntad arbetsperiod är Juni - Augusti.

Du är varmt välkommen att söka tjänsten även om du är bosatt en bit bort. Vi är vana vid att fixa det mesta och lever efter mottot: Ingenting är omöjligt!

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är:
- CE körkort
- Giltigt YKB

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom transportyrket.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum.

Sökord: Natt, Lastbil, Malmö

Sökord: Natt, Lastbil, Malmö
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare