Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Budbilschaufför sökes för kvällsarbete vid behov!

Ansök nu
Tycker du om att köra bil och samtidigt arbeta med förstklassig service på Sveriges största logistikföretag? Läs då vidare för vi kan ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag. De erbjuder standardtjänster för paket, pall, express samt olika logistiklösningar för systemtransporter, tredjepartslogistik och spedition.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
- Sortera, packa, lossa och lasta gods.
- Ge transportservice gentemot kunder, det vill säga hämta/leverera gods till kunder.

Arbetet är förlagt måndag-fredag. Förekommer ibland arbete på lördagar. Arbetstiderna är cirka 16.30 -22.00, vi ser gärna att du kan arbeta minst 2-3 pass i veckan.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du är student på högskola, komvux eller universitet på minst 50 %. Du behöver vara studerande minst 1 år framåt.

Det är givetvis krav på att du har B-körkort och att du haft körkort i minst 1 år, samt har god körvana. Om du har erfarenhet av distribution sedan innan ses det som meriterande, men är inget krav.

Det är även meriterande om du kört större skåpbil. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är bra på att prestera under stress. Arbetet innehåller en hel del tunga moment, fysisk styrka är därför en fördel. Vi ser gärna att du är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan omgående!

Sökord: Malmö, Student, Budbil

Sökord: Malmö, Student, Budbil
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare