Bid-koordinator sökes till StudentConsulting-koncernen

Bid-koordinator sökes till StudentConsulting-koncernen

Vi söker dig med noggrannhet, skärpa, en vilja att skapa resultat och som trivs i rollen som spindeln i nätet. Gillar du att skriva och att arbeta mycket med texter? Då ska du se hit!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi efter en driven person som vill arbeta som Koordinator inom StudentConsultings Bid-team. Rollen kommer att erbjuda dig möjligheter att arbeta med företagets största affärer inom både privat och offentlig sektor i de allra flesta branscher.

Som Koordinator ingår du i vårt centrala försäljningsteam, inom vår Upphandlingsenhet. I rollen ansvarar du för för att administrera och projektleda privata och offentliga upphandlingar. Du kommer främst ansvara för att bearbeta och skriva säljande anbudstexter, koordinera information internt i organisationen, upprätta kalkyler samt arbeta med inflöde av kommande upphandlingar. Denna roll är en central funktion inom vår försäljningsorganisation.

Tjänsten är på heltid och du kommer att vara placerad på vårt kontor i centrala Malmö. Möjlighet till att delvis arbeta på distans finns. Arbetstiderna är mån-fre kl 8-17.

Vi är en koncern som haft en framgångsrik tillväxt sedan starten 1997, vunnit flertalet priser och utnämningar längs vägen. Under de senaste två åren har StudentConsulting haft en tillväxt på en halv miljard kronor och idag omsätter vi 1,6 miljarder. StudentConsulting är ett företag som genomsyras av entreprenörskap med ett högt tempo och stort fokus på resultat tillsammans med engagerade kollegor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en mycket god förmåga att prioritera, strukturera och arbeta administrativt med hög kvalitet. Du ska tycka om att skriva och utforma texter och vi lägger stor vikt i att du är mycket noggrann och har känsla för detaljer. Utöver detta behöver du ha en förmåga att hantera flera projekt samtidigt, ha ett affärssinne och ett öga för layout. Då du frekvent kommer ha kontakt med våra interna kollegor i behöver du vara en person som har lätt att ta kontakt och är tydlig i din kommunikation.

Eftersom vår arbetsmiljö präglas av en stark säljkultur med fokus på resultat och ett högt tempo, är det viktigt att du är stresstålig och självgående. Du ska vara prestigelös och jobba tillsammans med teamet mot deadlines. Som stöd i ditt arbete har du våra tydliga processer, rutiner och mallar. Du kommer framförallt arbeta i Word, Excel, PowerPoint, vårt egenutvecklade affärssystem samt externa upphandlingsverktyg. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med snabba beslut, där den ena dagen inte är den andra lik.

Krav:
* Eftergymnasial utbildning (högskola/universitet eller yrkeshögskola) inom upphandling/inköp, management, ekonomi, juridik, försäljning eller liknande
* Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet
* Pratar och skriver flytande på svenska

Meriter (ej krav):
* Erfarenhet av en liknande roll (jobbat med upphandling och/eller administrativa arbetsuppgifter tidigare)
* Erfarenhet inom upphandling och LOU
* God kunskaper i skrift på engelska, norska och/eller danska

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vårt härliga team som driver försäljningen i koncernen och vara med på StudentConsultings fortsatta framgångssaga!

Är det dig vi letar efter? Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

I samband med att du söker tjänsten önskar vi att du genomför de tre personlighetstest som finns på din profilsida hos StudentConsulting.

Sökord: Bid, Upphandling, Administratör, Koordinator, Anbudsskrivning

Sökord: Bid, Upphandling, Administratör, Koordinator, Anbudsskrivning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se