Backofficemedarbetare sökes till Bredband2

Backofficemedarbetare sökes till Bredband2

Beskriver du dig själv som strukturerad, driven och självständig? Är du dessutom en problemlösare och är redo för nästa utmaning? Då har vi den perfekta tjänsten till dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett så starkt varumärke som Bredband2. Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör och ser till att en halv miljon människor kan surfa, streama och roa sig på ett tryggt sätt i sin egen takt. De levererar data-, telekommunikation och säkerhetslösningar till både företag- och privatpersoner. De arbetar med stort kundfokus och relationsskapande som byggstenar i verksamheten.

Som backoffice medarbetare hos Bredband2 har du en central roll i bolaget där du ansvarar för hantering av den dagliga driften i bolaget. Du kommer arbeta med felsökningar, support i mer komplicerade ärenden samt hantering av ekonomiska ärenden som avtals- och fakturafrågor.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för processen, men du kommer bli anställd direkt av Bredband2. Tjänsten är förlagd på heltid under kontorstider med det finns möjlighet till viss flextid. Anställningen inleds med en provanställning på sex månader. Tillsättning sker när vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

* Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll (backoffice, kundtjänst och teknisk support är meriterande)
* En serviceinriktad problemlösare som kan parera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter
* En strukturerad person som har förmåga att tänka steget längre
* Meriterande om du har ett IT-intresse och är tekniskt kunnig.


Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser man till att medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan.

Man vet att det är medarbetares värdefulla arbete som är grunden till framgång, därför visar man uppskattning gentemot varandra. Kollegor som utmärker sig under året uppmärksammas och man arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra.

I gemenskapen är alla välkomna och man behandlar varandra med respekt. Tillsammans strävar alla mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag.

Sökord: Backofficemedarbetare, Felsökning, Bredband2, Malmö, Kundtjänst

Sökord: Backofficemedarbetare, Felsökning, Bredband2, Malmö, Kundtjänst
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se