Är du vår nästa ambitiösa studentambassadör på Malmö universitet?

Är du vår nästa ambitiösa studentambassadör på Malmö universitet?

Är du en utåtriktad, engagerad och nätverkande student? Tycker du om att informera och prata med nya människor? Då tror vi att du passar ypperligt hos oss!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en studentambassadör som vill arbeta på Malmö universitet som vår förlängda arm ut mot studenter på universitetet.

Arbetsuppgifterna innebär att informera och marknadsföra StudentConsulting samt våra lediga tjänster. Du kommer även att affischera, informera och hålla presentationer på arbetsmarknadsdagar.

Du arbetar regelbundet efter en given aktivitetsplan under eget ansvar och med tydliga prestationsmål. Arbetet utförs under dagtid och du bör kunna arbeta ca 5-10h per vecka.

Ta chansen att få erfarenhet inom marknadsföring, nyttiga kontakter inför framtiden och dessutom extrapengar i studentkassan - allt genom ett roligt extrajobb!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande och till 100% tror på StudentConsultings koncept och vill representera oss ute på Malmö Universitet.

Du är utåtriktad, engagerad, ansvarsfull och kan arbeta efter uppsatta mål och drar dig inte för att föra en dialog med studenter. Du studerar vid Malmö Universitet och har minst 1 år kvar av dina studier. Du är alltså en kommunikatör som brinner för att förmedla och vi ser det som meriterande om du har ett stort kontaktnät i Malmö.

Tidigare erfarenhet från events och mässor eller med marknadsföring är meriterande. Du bör se långsiktigt på att jobba som studentambassadör åt oss och ha minst ett år kvar av din utbildning.

Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Vi ser framemot din ansökan.

Sökord: Ambassadör, Marknadsföring, Nätverkande, Extrajobb, Studentjobb

Sökord: Ambassadör, Marknadsföring, Nätverkande, Extrajobb, Studentjobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se