Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du en händig mekaniker som vill arbeta med lastbilar och trailers i vår moderna verkstad? Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt - då kanske STS är din nya arbetsgivare!

Vi söker dig - en genuin tekniker och fantastisk kollega

Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund som gillar att reparera fordon. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till mekanikeryrket.
Om du dessutom har en fallenhet för installation och felsökning i tekniska system och särskilt med inriktning mot hydraulik är det meriterande, men inget absolut krav. Om ditt körkort pryds av en vacker C- eller CE-symbol är även detta toppen! Känner du igen dig i beskrivningen?

Perfekt - då kanske du är den vi letar efter!
Oavsett om du är en rutinerad mekveteran eller en snabblärd debutant är vi nyfikna på att höra från dig.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer vara kvällsskift.

Är du vår nya kollega i Malmö? Vi hoppas det!

STS Malmö är auktoriserad för lastbilsmärket MAN och DAF samt erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden i Malmö är även ackrediterad för att släcka 2:or och kontrollera färdskrivare.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Verkstadschef Alexandra Bexell Alexandra.bexell@ststrailerservice.se

Liknande Jobb

STS Sydhamnens Trailer Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 mars 2024 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är STS - En komplett och modern verkstadskedja som utför kvalificerat underhåll på samtliga lastbilsmärken och efterfordon. Vi är ett kompetent gäng mekaniker som jobbar med "teamwork" som vårt främsta ledord! Här möts modern utrustning och ett härligt verkstadsklimat i en oslagbar kombination - vi gillar helt enkelt att gå till jobbet. Det finns många fördelar med att vara lastbilstekniker hos STS! I våra verkstäder ser vi till att alltid hålla vår utrustning och medarbetare uppdaterade med den absolut senaste tekniken! Vi har moderna hjälpmedel som avlastar teknikerna i sitt dagliga arbete och det gemensamma målet att ha en god balans mellan privat- och arbetsliv. Samtliga STS-verkstäder har ett certifierat ledningssystem för ISO 9001 och 14001. Med den stora STS-koncernen i ryggen är det en självklarhet för oss att erbjuda våra lastbilstekniker den kompetensutveckling de behöver för att utvecklas yrkesmässigt. Hos oss finns dessutom goda möjligheter att växa inom företaget. Med internkommunikation av toppklass och ett verkstadsklimat med högt till tak har vi som mål att bli den bästa verkstadskedjan i Norden! Som lastbilstekniker hos oss är du med och påverkar företagets utveckling genom din kompetens och dina förbättringsförslag.