Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du några års erfarenhet som säljare i butik alternativt inom leverantörsleden och är redo för nästa steg? Har du ett stort intresse för design och inredning? Tycker du om att stärka relationer och att resa i tjänsten? Då kan rollen som Retail Sales till String Furniture vara något för dig!

Om String Furniture
String Furniture är ett ledande skandinaviskt designföretag främst känt för det flexibla och funktionella hyllsystemet String®, en svensk designikon från 1949. String Furniture grundades 2004 och finns idag på över 40 olika marknader runt om i världen. Tillverkningen sker i Småland och huvudkontoret ligger i Malmö, Limhamn. Med hjälp av framgångsrika samarbeten med kända designers och arkitekter samt ett nära samarbete med leverantörer och återförsäljare är omsättningen idag på över 300 miljoner. Verksamheten växer både i Sverige och internationellt.

Om tjänsten som Retail Sales
I rollen som Retail Sales ansvarar du för String Furnitures försäljning mot mindre och medelstora kunder på den svenska marknaden. Du kommer att arbeta som en ambassadör för String Furniture vilket innebär att löpande arbeta med att stärka relationen till återförsäljare, utbilda butikspersonal, införsäljning av nyheter och utveckla produktutställningar ute hos återförsäljarna. I rollen ingår även till viss del monteringsarbete samt deltagande vid mässor och event som String medverkar vid.

Rollen innefattar resor på fält upp till fyra dagar i veckan på stora delar av den svenska marknaden. Du utgår hemifrån och ansvarar för att planera kommande kundbesök och aktiviteter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Försäljningsansvar för mindre och medelstora kunder.
 • Utbildning av butikspersonal.
 • Utveckla produktutställningar hos String Furnitures återförsäljare.
 • Strukturera, planera samt uppföljning av kundbesök.

Om dig
För att lyckas i rollen som Retail Sales ser vi att du är kommunikativ, pedagogisk, strukturerad, relationsskapande och resultatorienterad. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera och prioritera ditt egna arbete. Vidare är det viktigt att du har ett intresse för design och har ett öga för detaljer samt är händig, då monteringsarbete förekommer i rollen. Du behärskar även svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi ser att du tidigare har minst tre års erfarenhet som säljare i butik alternativt har erfarenhet inom leverantörsledet av möbler eller inredning. Det är meriterande om du har erfarenhet av premiumvarumärken och har insikt i det segmentet. Du har även B-körkort och möjlighet till att resa i tjänsten upp till fyra dagar i veckan.

Viktigt för tjänsten är:
 • Minst tre års erfarenhet av sälj inom butik alternativt erfarenhet från leverantörsledet av möbler eller inredning.
 • Intresse för design och inredning samt har ett öga för detaljer.
 • Förmåga att självständigt planera, strukturera samt följa upp ditt arbete.
 • En stark drivkraft och är en sälj/resultatorienterad person.
 • Social och har ett relationsskapande agerande.
 • B-körkort
 • Möjlighet att resa upp till fyra dagar i veckan.

Meriterande:
 • Erfarenhet av premiumvarumärken och insikt i det segmentet.
   
Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Placering: Utgå hemifrån i Göteborg, Jönköping eller anslutande regioner.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Retail Sales på String Furniture intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Rekryteringen hanteras av Needo och vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare