Hoppa till innehåll
Story House Egmont logotyp

Data Engineer / BI Developer

Story House Egmont söker Data Engineer / BI Developer till kontoret i Malmö

Story House Egmont är ett av Sveriges ledande medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och utvecklar innehåll för både tryckta medier och digitala plattformar och är snabbt växande inom e-handel och digital marknadsföring.

För att behålla och utveckla vår höga kvalitet och vår starka position på marknaden söker vi nu en ny medarbetare som kan förstärka applikationsavdelningen inom prenumerationstjänster, avdelningen ansvarar för en rad olika system som bl.a. ERP, E-Handel, Machine Learning, Data Warehousing och digitala tjänster.

Du blir en del av ett större team som sedan ett antal år arbetar enligt agil metodik för att utveckla och underhålla de system vi ansvarar för. Du får en nyckelroll där du får fullt ansvar för utveckling och support av vår nya dataplattform och därigenom vara direkt delaktig i beslut kring utveckling av ett av Story House Egmonts mest centrala system. Du kommer att arbeta nära verksamheten och kommunicera mycket med bl.a. vårt data & insights team, samt sälj- och marknadsavdelningar.

Arbetsuppgifter

Primärt kommer du att arbeta tätt samman med dina kollegor i teamet, där du fokuserar mest på vår dataplatform, men även hjälper till där din expertis behövs i andra delar av teamets gemensamma ansvar. Dina viktigaste arbetsuppgifter är:
  • Tekniskt ägarskap (inkl. arkitektur, vidareutveckling och support) av vår platform bestående i huvudsak av Snowflake och Azure Data Factory
  • Supportera vårt data & insights team med att strukturera data för rapportering och integration.
  • Supportera våra marknadsavdelningar med selekteringar för olika kampanjer.
Din profil

Du har redan arbetat några år inom detta område och är passionerad kring att arbeta med teknik och data. Du förstår komplexa processer och strukturer och har fallenhet för att förenkla det svåra. Att dokumentera och kommentera ditt arbete kommer naturligt och du och vill vara en del av ett ambitiöst och dynamiskt team. Du är engagerad och inte rädd för att tänka i nya banor och framföra dina åsikter till teamet. Detta kombinerar du med en stor portion humor och personlig integritet.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:
  • Relevant utbildning (IT eller ingenjör)
  • Några års erfarenhet inom system- eller programvaruutveckling med fokus på datawarehouse, ETL, rapportering och databaser (SQL Server).
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med lösningar för hantering av data i Azure/Snowflake.
  • Erfarenhet av att ha arbetat med kunddata och selekteringar samt uppföljning av kampanjer är meriterande.
  • Tidigare erfarenhet av Snowflake, Azure data factory, event hub och power BI är önskvärt men inte ett krav.
Livet hos Story House Egmont – en del av något större

Vårt team sitter i centrala Malmö respektive Köpenhamn och vi träffas dagligen, digitalt eller på kontoret. Story House Egmont är en modern och flexibel arbetsplats.

Vi som jobbar inom Story House Egmont står för kreativitet, långsiktighet och öppenhet. Vi jobbar i team och hjälper och stöttar varandra för att tillsammans utveckla de bästa berättelserna och produkterna.

Vi välkomnar kompetenta, drivna och innovativa människor. Lika viktigt är att du är snäll, positiv och gillar olikheter.

Som medarbetare i en av Sveriges ledande medieverksamheter är du också en del av något större. Egmont är en internationell och expansiv mediekoncern fylld av passionerade och kompetenta människor med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter.

Egmont är en helägd stiftelse som verkar utifrån ett dubbelt syfte: att utveckla verksamheten och att stötta utsatta barn och unga. Som anställd i Egmont är du med och ger tillbaka till samhället och skapar förutsättningar för ett bra liv för nästa generation.

Ett jobb för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Story House Egmont

Story House Egmont är ett av Nordens ledande och mest traditionsrika medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och står bakom några av landets populäraste varumärken. Inom våra tre huvudområden – Media, E-commerce och Agencies – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Vår ägare är den nordiska mediekoncernen Egmont tillsammans med Nordisk Film, TV 2 i Norge och det danska bokförlaget Lindhardt og Ringhof. Egmont är en stiftelse som varje år delar ut en stor del av sitt överskott för att stötta utsatta barn och ungdomar.

We bring stories to life.

Liknande jobb