Hoppa till innehåll
STILL Sverige AB logotyp

Verkstadstekniker

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en engagerad verkstadstekniker till vårt huvudkontor i Malmö! I denna mångsidiga roll kommer du att arbeta med allt från felsökning och reparation till klargörande och rekonditionering av truckar. Vill du ha en utmanande och stimulerande tjänst där du får använda och utveckla din tekniska kompetens fullt ut? Är du tekniskt skicklig, praktiskt lagd och trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då är det här jobbet för dig!

Din roll
  • STILL söker verkstadstekniker till vårt hyres- och begagnatteam med placering på huvudkontoret i Malmö.
  • Teamets uppgift är att klargöra, reparera och rekonditionera truckar som ska vidare ut till nya kunder.
  • Genom att inneha spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik kan vi leverera kvalitetstruckar till våra kunder.
Dina styrkor
  • Du som söker har tidigare arbetat som verkstadstekniker och har goda kunskaper i mekanik och hydraulik.
  • Du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande.
  • Då arbetet innefattar en del arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana.

Vi letar efter key players, är du intresserad?
Vi ser fram emot din ansökan! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Christian Liljekvist, Försäljningsansvarig för begagnade truckar & Produktionsledare, på telefon 070-667 47 10 eller via e-post på christian.liljeqvist@still.se.
STILL Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL Sverige AB omsätter idag 520 MSEK i en organisation med 120 anställda. Besök gärna www.still.se