Hoppa till innehåll
STILL Sverige AB logotyp

Verkstadstekniker / Teknisk montör - Malmö

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Din roll
STILL söker verkstadstekniker / teknisk montör till vårt verkstadsteam med placering på huvudkontoret i Malmö.

Teamets uppgift är att färdigställa nya fabrikstruckar genom montering av kundanpassade tekniklösningar samt att säkerställa driften av STILLs totala hyresflotta genom att serva, reparera och underhålla alla hyrtruckar samt att rekonditionera begagnade truckar som skall vidare ut på marknaden.

Genom att inneha spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik kan vi leverera kvalitetstruckar till våra kunder.

Dina styrkor
Du som söker har tidigare arbetat som verkstadstekniker eller teknisk montör och har goda kunskaper i mekanik och hydraulik. Vi ser att du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande. Eftersom arbetet innefattar en del arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana.

Hitta din plats i vårt lag

STILL är en världsledande leverantör av intralogistiska lösningar för truckar och lagerteknik. Vi ingår i koncernen KION Group som med cirka 40 000 medarbetare globalt är en av marknadens starkaste aktörer. Hos STILL Sverige får du tryggheten med att jobba inom en stor koncern kombinerat med lokal gemenskap, flexibilitet och korta beslutsvägar.

På STILL Sverige har vi kommit dit vi är tack vare våra grymma kollegor – vi är ett superlag! Vi hjälper varandra framåt och utvecklas tillsammans. Vi är ett glatt gäng som ställer upp för varandra.

Hos oss har du möjlighet att bli en nyckelspelare i ett växande företag där ditt arbete kommer ha ett stort inflytande. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med stor frihet. Häng med oss på resan till toppen!

Vi letar efter key players, är du intresserad?

Frågor besvaras av Verkstadschef, Rikard Larsson, 0731 49 66 06, rikard.larsson@still.se.
STILL Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 jan. 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland.
Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL
Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till
STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL Sverige AB omsätter idag 520 MSEK i en organisation med 130 anställda. Besök gärna
www.still.se
http://www.still.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Skurup
Industri & Anläggning
Företagslogga
Hässleholm
Industri & Anläggning
Företagslogga
Osby
Industri & Anläggning
Företagslogga