Kommersiell fastighetsvärd

Kommersiell fastighetsvärd

Vi söker kommersiell fastighetsvärd med stort kundfokus

Om rollen

Som kommersiell fastighetsvärd på Stena Fastigheter Malmö har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt och varierat arbete där du blir ett viktigt tillskott till vårt kommersiella team.

Du är ansvarig för den dagliga driften, tar hand om serviceanmälningar och utför reparationer i våra bostäder och lokaler. Som kommersiell fastighetsvärd behöver du ha ett stort kundfokus, vara van vid att hantera alla typer av frågor från hyresgäster och duktig på att bedöma olika tekniska problem som kan uppstå. Du ansvarar för och administrerar besiktningar vid in- och utflyttningar. I rollen ingår regelbunden tillsyn och skötsel av fastigheterna och dess tekniska system för att förebygga fel. Du kommer även aktivt med förbättringsförslag och förväntas agera kostnadseffektivt i dina beslut.

Stena Fastigheter arbetar främst digitalt och du sköter dina serviceanmälningar och beställningar via mobil och dator. Det är meriterande att du kan tolka kommersiella hyresavtal.

Vad behöver du ha med dig?

För att lyckas i rollen ska du uppskatta frihet under ansvar och en arbetsdag med omväxlande uppdrag. Du behöver vara kommunikativ, positiv och självgående. Som person är du lösningsorienterad och tycker om att arbeta med människor. Du är serviceinriktad, praktiskt lagd, ansvarsfull, noggrann, prestigelös och gillar att ha kul på jobbet.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet från fastighetsservice eller erfarenhet från annan kund- och teknikinriktad bransch där du haft en kundnära roll.
  • Är van att jobba med digitala verktyg och har lätt för att lära dig olika datasystem
  • Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik och/eller fastighet.
  • Innehar B-körkort
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, och gärna andra språk.
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Om Stena Fastigheter

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar fastigheter med omtanke. Hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och genom relationsförvaltning utvecklar vi tillsammans med de boende och andra intressenter attraktiva områden där människor trivs och bor kvar länge. Stena Fastigheter är inne i en förändringsresa där vi fokuserar på digitalisering, nyproduktion och kunden. Hos oss involveras olika roller i projekt för att bidra med sitt perspektiv.

På Stena Fastigheter har vi en stark medarbetarkultur där vi tar hand om varandra. Hos oss får du vara med och bidra till en positiv förändring och arbeta med kollegor som är öppna, innovativa, professionella och omtänksamma. Vi tror på gott ledarskap och goda relationer, och lägger stor vikt vid den enskilde individens utveckling och möjligheter.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa som stadsutvecklaren med omtanke.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via länken här på hemsidan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 februari.

Stena Fastigheter gör bakgrundskontroller i samtliga av våra rekryteringsprocesser, vilket innebär att vi begär ett utdrag från belastnings- och misstankeregistret på slutkandidat i rekryteringsprocessen.

På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail, utan använd istället vår karriärsida för att skicka in din ansökan.

Kommersiell fastighetsvärd - Malmö (stenafastigheter.se)

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.stenafastigheter.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (1 dag kvar)