Säljchef

Stahlwille Nordic A/S
Vi söker en passionerad och ambitiös säljchef för att stärka vår svenska verksamhet. Om du vill vara en del av ett globalt företag med en stark kultur där kvalitet och innovation står i centrum, så är detta jobb för dig!

Som säljchef (SE) på Stahlwille Nordic A/S får du en unik möjlighet att driva och utveckla relationer med företagets nyckelkunder och egna key accounts i Sverige samtidigt som du ansvarar för den svenska marknadens allmänna utveckling och fortsatta tillväxt. I denna roll kommer du att vara en del av en nordisk organisation och ett professionellt starkt team som samarbetar för att uppnå gemensamma mål. Du kommer att ha flera ansvarsområden, inklusive att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter hos nyckelkunder samt att bygga och upprätthålla starka relationer till kunderna.

Dessutom kommer dina arbetsuppgifter att innefatta att:
  • Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter hos nyckelkunder
  • Bygga och upprätthålla starka relationer till kunderna, och delta aktivt i den fortsatta strategiska utvecklingen i Sverige
  • Upprätta erbjudanden och kontrakt som uppfyller kundens behov och säkerställer lönsam tillväxt för företaget
  • Säkerställa effektiv hantering av kundförfrågningar och beställningar
  • Stödja företagets säljare med prissättning, offerter, reklamationer med mera
  • Synligt ledarskap för den svenska försäljningsorganisationen
Stahlwille A/S är ledande inom momentteknologi och handverktyg. Företaget är representerat i över 100 länder med mer än 600 anställda. Företaget grundades i Tyskland där de tre produktionsanläggningarna fortfarande finns idag. 55 procent av produktionen exporteras till över 90 länder. Försäljningen sker främst genom grossister och distributörer. Stahlwille Nordic A/S är dotterbolaget som ska realisera potentialen på den nordiska marknaden. Kvalitet är avgörande för Stahlwille, vilket innebär att produktionen har bibehållits i Tyskland, både för att säkerställa att de höga kvalitetskraven efterföljs men också för att dra nytta av den kunskap och produktionserfarenhet som företaget har.

Den ideala kandidaten kommer att ha erfarenhet av eller vara redo att ta på sig ledarskapsansvar. Dessutom är en dokumenterad track record inom Key account management, försäljningsledning eller en liknande position önskvärd. Det är avgörande att du är en stark relationsbyggare och har förmågan att kommunicera effektivt på olika nivåer i organisationen samtidigt som du har en bra överblick över företagets sortiment och kunder för att kunna ge bästa möjliga service.

Rekryteringsprocessen

Rekryteringsprocessen genomförs i samarbete med konsultföretaget Compass Human Resources Group. Om du vill veta mer om tjänsten innan du skickar in din ansökan, är du välkommen att kontakta konsult Patrick Lyon Veirum på telefon +45 30 31 14 55. Skicka in din ansökan och CV så snart som möjligt om du är intresserad. Ansökningar kommer att behandlas kontinuerligt. Observera att alla förfrågningar kommer att behandlas konfidentiellt och att vi kommer att svara på den e-postadress från vilken du skickar ditt CV. Tillträde: Snarast möjligt. Ansökningar kommer att granskas löpande.

Deadline: Så snart som möjligt
Arbetsplats: SE – Malmö regionen
Referens: 2309.031
Företag: Stahlwille Nordic A/S
Mer info
Kontaktperson Patrick Lyon Veirum
Telefon +45 30 31 14 55
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.compasshrg.com/job/saljchef/
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (11 dagar kvar)