Divisionschef till Sortera Recycling i Malmö

Divisionschef till Sortera Recycling i Malmö

Sortera Recycling söker en affärsorienterad och coachande chef till verksamheten i Malmö. Sök jobbet som Divisionschef idag!

Vill du ansvara för att utveckla Sortera Recyclings verksamhet i Malmö och driva den framtida tillväxten? Som Divisionschef hos Sortera Recycling får du chansen att driva vår affär och tillväxt samt bygga långvariga relationer genom ditt coachande ledarskap. Följ med på vår spännande resa i en framtidsbransch där vi ständigt fokuserar på expansion och tillväxt samtidigt som vi bidrar till en bättre miljö genom återvinning av byggavfall.

Ditt anställningserbjudande

Sortera Recycling erbjuder dig en varierande och spännande roll med goda möjligheter till påverkan och utveckling. Vår verksamhet präglas av en stark entreprenörsanda och vi välkomnar goda idéer. Som divisionschef och entreprenör i vår "platta" organisation har du nära till beslut och inflytande. Du erbjuds en bred tjänst i en organisation med engagerade medarbetare och en verksamhet som gör skillnad och bidrar till ett mer hållbart samhälle med mindre miljöpåverkan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Divisionschef ansvarar du för att driva det strategiska och operativa arbetet framåt inom divisionen i Malmö. Till din hjälp har du ett 20-tal medarbetare som du leder och coachar i deras dagliga arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
 • Planera, strukturera, följa upp och utveckla divisionens verksamhet och skapa förutsättningar för att uppnå uppsatta mål.
 • Ansvara för budget innefattande budget- och resultatuppföljning.
 • Jobba aktivt med KPI:er för att utveckla verksamheten och nå en ökad tillväxt.
 • Leda, stötta och utveckla medarbetarna genom coaching, medarbetarsamtal och uppföljning.
 • Jobba aktivt med personalfrågor innefattande personalplanering, trivsel, rekrytering etc.
Värt att veta

Som chef för divisionen i Malmö har du personalansvar för arbetsgrupp som består av chaufförer, produktionsarbetare, säljare, transportledare och administratör. Din arbetsplats är i huvudsak verksamheten i Malmö som finns på två närliggande adresser. Du ingår i ledningsgruppen för Sortera Recycling och du rapporterar till affärsområdeschef.

Resor förekommer vid enstaka tillfällen i samband med introduktion och vid ledningsgruppsmöten som hålls en gång i månaden. Arbetstiderna kan variera beroende på verksamhetens behov.

Våra förväntningar

För rollen som Divisionschef ser vi gärna att du:
 • Har erfarenhet inom försäljning eller att du arbetat inom en säljorganisation.
 • Har arbetat inom bygg och anläggning eller har kännedom om branschen för att lättare förstå våra kunder och leverantörers verksamheter.
Vi söker dig som har en stor vilja och ett driv att utveckla divisionen och dina medarbetare. Därför ser vi gärna att du som person:
 • Coachar dina medarbetare genom uppmuntran och vägledning, och korrigerar vid behov medarbetarnas prestation genom tydligt kommunicerade mål.
 • Uppnår hög produktivitet genom personlig ansträngning och tar stort ansvar för att uppgifter slutförs i tid, i syfte att nå uppsatta mål och nå resultat.
 • Har förmåga att bygga långsiktiga arbetsrelationer såväl internt med dina medarbetare som externt med leverantörer och kunder.
 • Skapar en positiv laganda där alla hjälps åt och uppnår resultat genom ditt sätt att inspirera och motivera.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Email Mejla Rebecca Andersson
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Lead
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Lead: specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG Lead sina kunder att låta ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation gå före magkänsla, namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk i all rekrytering. Rättvist för dig, dina framtida medarbetare och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad. TNG Lead, som är en del av TNG Group, är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar inom hela tjänstemannaområdet. TNG har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/chefsjobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Lead här: https://www.tng.se/chefsrekrytering/