Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Får du energi av att utmana kunder i olika lösningsförslag? Som butikssäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder från installations branschen för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Här arbetar du med kollegor med främsta målet att skapa mervärde för våra kunder. Vi söker nu en ny kollega med stort engagemang och gärna med erfarenhet från El branschen. Vi satsar stort i vår Drive in butik i Malmö och utökar vårt sortiment och nu vill vi hitta dig som vill ge en kundupplevelse utöver det vanliga!

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Du har möjlighet att utveckla din kompetens i ett säljbolag i framkant. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Din roll

Du kommer att arbeta i vår butik där vi säljer produkter och lösningar till installatörer inom El området. Det innebär försäljning och aktivt butiksarbete, såsom att sköta sortiment, hantera in- och utgående gods, butiksoptimering och se till att kampanjer marknadsförs på rätt sätt. Du bemöter våra kunder och ger dem förutom god service, teknisk support genom att guida dem i Solars produkter, tjänster och nyheter på marknaden. Du kommer även att genomföra våra regelbundna kundaktiviteter och ha en viktig roll i att aktivt arbeta med förbättringar och förändringsarbeten.

Kvalifikationer
  • Det viktigaste av allt är din känsla för service men vi vill gärna att du harkunskap/erfarenhet från EL (exempelvis från utbildning, erfarenhet som montör eller försäljning av produkter).
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon typ av försäljning
  • God datorvana är en självklarhet
Profil

Genom ditt engagemang och din lösningsorienterade attityd är du lyhörd för kundens affär. Du arbetar aktivt med försäljning och service genom professionalism, nyfikenhet och vilja att förstå kundens behov. Du söker ständigt efter förbättringar och driver igenom dessa. Du bidrar med en positiv och energifylld attityd och har lätt för att få med dig folk i ditt engagemang. För att trivas hos oss får du energi av att arbeta i en social och föränderlig miljö med högt tempo. Det är viktigt med struktur och god organisering i denna roll så ditt ordningssinne är också av största vikt

Kontakt och ansökan

Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval och ser framemot din ansökan.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Hansson, District Manager Drive-In, alexandra.hansson@solar.se, 072-5102255

Varmt välkommen med din ansökan via nedan länk.
Mer info
Kontaktperson
Alexandra Hansson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare