Är du vår nya Account Manager B2B?

Är du vår nya Account Manager B2B?

Om jobbet

Som Account Manager hos Smart Telecom bearbetar du företagsmarknaden med kommunikationslösningar från några av Sveriges största Telecom operatörer.

Vad innebär din roll?

Du kommer proaktivt att bearbeta företagsmarknaden med operatörernas tjänster och erbjudanden. Detta sker genom egen besöksbokning och möten med företagskunder face to face, eller genom videomöten. Geografiskt fokus ligger i Skåne, men även i angränsande län. Du ansvarar själv för uppbyggnaden av din kundbas från prospekt, genomförande till uppföljning.

Vem söker vi?

Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B, men ej som ett krav då vi lägger stor vikt på rätt personlighet, attityd och ambitionsnivå. Att vilja utvecklas enskilt och tillsammans med oss, samt att dela med sig av erfarenheter inom teamet är en självklarhet för dig. Du är prestationsorienterad, ansvarstagande och älskar kundkontakten. Du har en förmåga att skapa förtroende och goda kundrelationer. Du har alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kollegor och kunder.

Detta erbjuder vi bland annat:
  • On-Bording, utbildning i produkter, tjänster.
  • Coachande ledarskap med närvarande chefer och fantastiska kollegor
  • Fast lön + generösa provisioner och bonussystem
  • Säljresor, tävlingar och kick-offer
  • Friskvårdsbidrag och 1h träning i veckan på arbetstid
Mer info
Kontaktperson Henrik Williamsson
Telefon 0706722920
Email Mejla Henrik Williamsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.smarttelecom.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smart Telecom startades 2019. Efter många år i branschen insåg vi vikten av långsiktiga kundrelationer och bra service. Att alltid leverera lösningar som uppfyller våra kunders behov, samt att finnas till hands för våra kunder med proffsig och snabb hjälp och konsultation är inte bara ett kundlöfte, det är vårt existensberättigande. Med placering i Malmö erbjuder och levererar vi smarta och behovsanpassade mobila kommunikationslösningar för alla företag. Hög kompetens och att alltid ha våra kunders bästa i fokus ser vi som en självklarhet.