Hoppa till innehåll

Senior Accountant till Nazar i Malmö

Om tjänsten
I rollen som Senior Accountant arbetar du med stort eget ansvar och samtidigt är du en del av en ekonomiavdelning där samarbete och service är en självklarhet. Du erbjuds en stimulerande arbetsplats där du utmanas dagligen. Här får du arbeta i en spännande bransch på ett företag med engagerade och positiva medarbetare. Tjänsten är placerad på Nazars huvudkontor i centrala Malmö nära tåg- och bussförbindelser. På ekonomiavdelningen är ni fem medarbetare och du rapporterar till ekonomichefen. Nazar erbjuder sina anställda möjlighet till arbete hemifrån några dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Senior Accountant arbetar du i en bred och varierad tjänst där du förväntas vara flexibel och hantera flera olika arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Du kommer att arbeta med löpande bokföring, bokslut och rapportering samt ha en central roll som super user och systemansvarig. Som Senior Accountant är du en viktig servicefunktion åt verksamheten och tjänsten har många interna och externa kontaktytor där du kommer att ha kontakt med andra på engelska.

- Löpande redovisning
- Bokslutsarbete och rapportering
- Avstämningar
- Betalningar
- Super user och systemansvarig
- Projektarbete

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en högskole- eller yrkesutbildning inom redovisning och minst fem års erfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter. Du har god förståelse av redovisning och erfarenhet av att arbeta med bokslut och rapportering. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel. Vidare har du erfarenhet av arbete i affärssystem med digitaliserade arbetsmoment, i denna tjänst kommer du att arbeta i flera olika system i det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lagspelare med högt engagemang och en positiv och lösningsorienterad inställning. Vidare är du noggrann, metodisk och analytisk i ditt arbetssätt. Du är en nyfiken person som vill förstå helheten i verksamheten och tycker om att ha mycket kontakt med andra både internt och externt. Hos Nazar är det viktigt att trivas med att ge service åt andra i organisationen samt vara prestigelös och tycka om att bidra till en trivsam och god stämning på arbetsplatsen.

Om företaget
Nazar Nordic AB bedriver resebyrå- och researrangörsverksamhet i Norden med fokus på lyxiga all inclusive resor till familjer. Nuvarande resmål är främst förlagda till sommarhalvåret med resor till Turkiet och Rhodos. Nazar tillhör TUI koncernen som är världens största reseföretag med 30 miljoner resenärer och 77 000 anställda. Läs mer på www.nazar.se.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nazar Nordic AB med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb