Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Redovisningsekonom till Carl F i Malmö

Ansök nu
Carl F AB är ett tjänsteproducerande företag som arbetar med avfalls- och materialhantering i hela Skåne. Vi vill tillfredsställa våra kunders önskemål genom kompletta, optimala, flexibla, pålitliga och kostnadseffektiva lösningar med hög kvalitet och samtidigt bidra till ett mer hållbart samhälle. På vår anläggning i Malmö ser vi till att fraktionerna kan energiåtervinnas eller levereras som råvaror till en lokal och global marknad. Det är förstås ingen liten uppgift, så därför ligger vi i framkant med teknik och lösningar. Målet är att ständigt göra ännu mer nytta. Vi är idag runt 75 anställda, har ett fyrtiotal fordon, över 4 500 containrar och en egen sorteringsanläggning för avfall.

Redovisningsekonom

Vi söker dig som vill vara med där det händer och delta i utvecklingen av Carl F för framtiden. Du blir en betydelsefull del av nästa kapitel för vårt familjeföretag som grundades 1888. Vi är inne i ett expansivt skede och genomför ett strategiskt förbättringsarbete där alla våra medarbetare spelar en aktiv roll.

Som redovisningsekonom kommer du att ansvara för all löpande redovisning och du kommer även att delta i digitaliseringsprojekt och tillsammans med ekonomichefen vara med och utveckla och effektivisera rutiner och processer för den ekonomiska uppföljningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för löpande redovisning inkl kund- och leverantörsreskontra
  • Betalningar
  • Lönehantering
  • Anläggningsregister
  • Arbetsgivaravgifter, skatter och moms
  • Månads- och årsbokslut
På Carl F kan du räkna med en sund arbetsmiljö, god företagskultur, transparent verksamhet och öppen dialog. Möjligheterna till personlig och professionell utveckling är stora genom vårt självledarskapsprogram och våra utbildningar.

Kvalifikationer
För att passa för rollen har du någon eftergymnasial utbildning inom redovisning och minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är trygg i din redovisning och har en god förmåga att skapa en tydlig struktur och har även erfarenhet av något större ERP system.

Vi tror även att du är prestigelös och nyfiken och du gillar att bygga starka relationer med arbetskamrater och kunder. Du drivs av att vara med och påverka och förbättra och räds inte att våga utmana och bli utmanad. Du ser det som en utmaning att ta del av vår verksamhet och har en vilja att vara med och bidra till vår framgång.

Tycker du miljöfrågor är intressanta och vill göra skillnad är det ett extra plus.

Ansökan

I denna rekrytering har Carl F valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-15. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare