Ekonomiassistent till RESCUE Intellitech i Malmö

Ekonomiassistent till RESCUE Intellitech i Malmö

RESCUE Intellitech AB är ett bolag inom Sandberg Development AB, med fokus på innovativa lösningar för bland annat räddningstjänster i hela världen. Med våra svensktillverkade produkter Solo Rescue och DeconWasher Pro S har vi rönt stora framgångar och fokus ligger på att erbjuda olika lösningar för rengöring och dekontaminering av olika typer av skyddsutrustning för att på så sätt minska exponeringen för hälsoskadliga ämnen och samtidigt underlätta det vardagliga arbetet.

Inom Sandberg Development-koncernen ingår även andra bolag som Aimpoint, GRANULDISK och Camurus.

Är du ekonomiassistent och vill arbeta i en roll som innehåller både redovisning och orderhantering? RESCUE Intellitech fortsätter tillväxtresan och söker nu en ekonomiassistent till sitt kontor i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på RESCUE Intellitech kommer du att arbeta med löpande redovisning och orderhantering samt diverse sedvanliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du blir en viktig del i administrationen av verksamheten och kommer att ha mycket kontakt med andra både inom och utanför företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning samt kund- och leverantörsreskontra
  • Orderhantering
  • Fakturering
  • Administration av kund- och leverantörsregister samt annan registervård
  • Bistå i arbetet med månads- och årsbokslut samt koncernrapportering
Din bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasie- eller yrkesutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning. Du känner dig trygg i din kunskap inom redovisning och trivs i din roll som ekonomiassistent och arbetet med administrativ support. Har du arbetat i Dynamics 365 är det meriterande. Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska är ett krav.

Vem är du?
Du är en självgående och prestigelös person med ett strukturerat arbetssätt. Som person är du positiv och flexibel samt har lätt att skapa förtroende i samarbetet med andra. Vidare tror vi att du är en person som trivs i ett växande företag där du får ta stort eget ansvar.

Ansökan
I denna rekrytering har RESCUE Intellitech valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

En bakgrundskontroll och hälsokontroll inklusive drogtest kommer att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.