Hoppa till innehåll

Bolagsekonom till Sandberg Development i Malmö

Sandberg Development är ett familjeägt investeringsbolag med visionen att genom aktivt ägande i innovationsdrivna bolag bidra till tillväxt och samhällsnytta. Genom aktivt ägande vill vi investera i och förädla innovations- och teknikdrivna företag med basen i södra Sverige.

"Som engagerade ägare ska vi bidra till att utveckla innovationer och affärsmöjligheter och bidra med resurser och kompetens med målet att bolagen ska ta en marknadsledande position inom sin bransch och sitt segment. Vår investeringsfilosofi bygger på en övertygelse om att pengar ska sättas i arbete och skapa nytt. Vi har arbetat efter denna filosofi i mer än 60 år".

Sandberg Development söker nu en driven bolagsekonom till sitt huvudkontor i Malmö. Du kommer att ansvara för redovisning och rapportering för ett antal bolag i koncernen och rapporterar till Group Accounting Director.

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst där du kommer att ha mycket kontakt med olika delar i organisationen och arbeta verksamhetsnära med redovisning, processutveckling och olika projekt inom ekonomiområdet.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Löpande redovisning
  • Momsredovisning
  • Månadsavstämningar och månadsrapportering
  • Prognos- och budgetarbete
  • Årsbokslut och inkomstdeklarationer
  • Delta i och driva olika förbättringsprojekt inom ekonomiområdet
Vem är du?
Vi tror att du har en högskole- eller yrkesutbildning inom redovisning och några års erfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter. Du har god förståelse av redovisning och erfarenhet av att arbeta med bokslut och rapportering. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel.

Vi söker dig som är en lagspelare med högt engagemang och en positiv och lösningsorienterad inställning. Vidare är du noggrann, metodisk och analytisk i ditt arbetssätt. Du är en nyfiken person som vill förstå helheten i verksamheten och tycker om att ha mycket kontakt med andra i organisationen.

Ansökan
I denna rekrytering har Sandberg Development valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Bolagsekonom
SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Magnus Mellborg
Telefon

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga