Valideringsingenjör

Valideringsingenjör

Sever Pharma Solutions har huvudkontor i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 340 personer, i Malmö. För mera information om företaget se vår hemsida www.severpharmasolutions.com

Din framtida roll:
Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Sever Pharma Solutions befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter. Som en del av vår utveckling söker vi nu en valideringsingenjör till vår avdelning Produktionssupport. Du som söker har ett stort intresse av teknik och farmaceutisk produktion och drivs av att arbeta tillsammans med kollegor.

Du kommer vara ansvarig för valideringsarbetet på våra produktionsprocesser och utrustningar och du kommer att vara med i utvecklingskedjan från projekt till att säkerställa att befintliga processer hålls i validerad status.

I rollen som Valideringsingenjör kommer du bland annat att:
  • Ansvara för valideringar och kvalificeringar i tillverkningsprocessen
  • Vara delaktig i kvalificeringar och testkörningar av utrustningar
  • Vara kravställare i projekt för att säkerställa kvalitet
  • Arbeta med teknisk dokumentation
  • Bidra till att säkra att cGMP upprätthålls (EU, FDA)
Din profil:
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet i farmaceutisk eller annan GMP-produktion. Eftergymnasial utbildning inom lämpligt område är ett krav. Du förväntas vara ett föredöme för produktionsgruppen därför ser vi att du är positiv, driven, självgående, arbetar strukturerat, har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och kan ta stort eget ansvar. Du förutsätts ha goda datorkunskaper och goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med produktionsprocesser och produktionsutrustningar.

Sever Pharma Solutions värderingar är viktiga för oss och det är viktigt att du delar dessa:
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen
Ansökan

Om du tror att du passar in i rollen och brinner för att göra skillnad för människors och speciellt kvinnors hälsa är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast den 31 januari 2023.

Mer information om tjänsten lämnas av rekryterande chef: Martin Broberg via mejl: Martin.Broberg@severpharmasolutions.com

Fackliga företrädare hos Sever Pharma Solutions:

Fackliga företrädare är Hedvig Samuelsson, Unionen tel. 040-36 18 09 och Shahpar Ghobadi, Akademikerförbundet tel. 040-36 18 83.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEVER Pharma Solutions är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.