Ordningsvakt till Köpcentrum i Malmö

Ordningsvakt till Köpcentrum i Malmö

Din roll
Som Ordningsvakt i köpcentrum är din främsta uppgift är att få människor - hyresgäster och besökare - känna sig trygga i sin vardag. Som en representant för kunden, Security Assistance och allmänheten skall man utföra sitt uppdrag på ett effektivt, rättssäkert och ett professionellt sätt.

Arbetet kräver förmågan att kunna snabbt anpassa sig till olika situationer, eftersom du har många kontaktytor och träffar olika typ av människor varje dag. En ordningsvakt behöver kunna uttrycka sig korrekt och tydligt i kontakten med allmänheten som är viktig del i ordningsvaktens förtroendebyggande arbete. Förhoppningsvis är din närvaro lugnande och förebyggande, men om det behövs förväntas du också ingripa i situationen för att lugna den.

Arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Ronderingar i köpcentrumets alla butiker samt allmänna utrymmen och ytor
  • Upplåsning och låsning
  • Medverka till att upprätthålla allmän ordning och därigenom skapa en trygg mötesplats för hyresgäster och besökare i köpcentret.

Om dig
Vi förutsätter att du har hög moral med stor känsla för service och en genuin vilja att leverera det kunden förväntar sig. Du gillar utmaningar och trivs med att ha ett omväxlande arbete med många bollar i luften. Det är även meriterande om du talar flera språk.

Grundkrav för att ansökan skall behandlas är:
  • Utbildad ordningsvakt alternativt att du har inplanerad ordningsvaktsutbildning
  • Giltigt ordningsvaktsförordnande
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift med goda kunskaper i engelska
  • Ostraffad
  • Ordnad privatekonomi
  • För att få arbeta på ett auktoriserat bevakningsbolag måste du bli godkänd av Länsstyrelsen (företaget gör den ansökan).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info
Kontaktperson Helena Svensson
Telefon 040-6892453
Email Mejla Helena Svensson
Område Malmö stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.secass.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Security Assistance Syd AB är ett auktoriserat bevakningsföretag med säte i Malmö. Vi erbjuder traditionella bevakningstjänster som rondering, stationär bevakning och utryckningar med specialisttjänster så som fastighetsjour och brandskydd i hela Öresundsregionen. Med vår larmcentral erbjuder vi larmcentraltjänster i hela Sverige.

Security Assistance verksamhet är ISO-certifierad enligt ISO9001, certifierad enligt SSF136 (certifierat larmcentral) samt SSF1063 (certifierat bevakningsföretag).