Technology Evaluation Specialist i Malmö

Technology Evaluation Specialist i Malmö

Har du tidigare erfarenhet som Applikationsspecialist inom säkerhetsbranschen (kameraövervakning, inbrottslarm, passersystem) och är intresserad av att ta nästa kliv i karriären? Eller har du erfarenhet från IT-projekt eller andra tekniska systeminstallationer och är nyfiken på hur det skulle vara att jobba som Applikationsspecialist och Projektledare inom säkerhetsbranschen? Vi på Securitas letar just nu efter en kombinerad Applikationsspecialist och Projektledare där du kan vara den vi söker. Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi alla är olika, men där vi delar samma engagemang: att skapa trygghet i samhället.

Din roll

I din roll som kombinerad applikationsspecialist och projektledare kommer du att arbeta i ett team av medarbetare med fokus på att tillhandahålla avancerade tekniklösningar för Europa, där du kommer att bistå med spetskompetens inom säkerhetssystem (kameraövervakning, passersystem, inbrottslarm) samt projektleda interna och externa projekt.

Du kommer till exempel att:

 • Delta i driften av SGCS Technology Platform
 • Delta i framtagandet av ”best practice” för produktionstekniker i länderna
 • Genom ärendehanteringssystemet ge 2’nd line support till produktionstekniker i länderna
 • Projektleda interna såväl som externa projekt
 • Undersöka, utvärdera och dokumentera interoperabiliteten av nya produkter och tjänster i våra befintliga produktionsmiljöer (t ex. videoanalys, kameror, centralapparater, dörrkontroller, kortläsare)


Kvalifikationer

Du har en naturlig vilja att prestera på topp och du kan visa att du lyckats bra i dina tidigare arbeten. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning där du har branscherfarenhet, både bred och god produktkännedom samt erfarenhet av säkerhetsfrågor.

Vi söker dig som...

...har ett genuint teknikintresse samt en naturlig vilja och har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person är du ärlig, hjälpsam och vaksam och får dina medarbetare att känna sig trygga. Att ta ansvar kommer naturligt för dig och du har lätt för att se andras behov. Vi ser också att du är en drivande person som levererar resultat och som kan driva förändring när det behövs.

Störst vikt kommer vi att lägga vid din personliga lämplighet för tjänsten, så tveka inte att söka om du finner det intressant - även om du kanske saknar någon erfarenhet vi listar!

Meriterade är

 • Kunskap att producera kundanläggningar i:
  • Milestone XProtect Corporate
  • Alarm.com
 • Kunskap inom projektering och installation av inbrottslarm och/eller passersystem
 • Projektledningserfarenhet
 • Kunskap om nätverk och IT-plattformar
 • Erfarenhet att hålla utbildningar


Ytterligare information

I rollen rapporterar du till Director solution operations och arbetsplatsen är i Malmö

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag: 9 april 2023

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef: morten.mikkelsen@securitas.dk.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.